ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Το tvthrakiotis.gr πιστό στις δεσμεύσεις του όπως κάθε φορά, ξεκινά ένα ειδικό αφιέρωμα στις Δημοτικές Εκλογές 2019.
 Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με άλλο τρόπο παρά με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημάρχων, που θα αναζητήσουν μαζί με τις παρατάξεις τους  τον Μαϊο 2019 την ψήφο στον δήμο Σουφλίου .

"ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ
Γεννήθηκε στα Λάβαρα του Δήμου Ορφέα το έτος 1957 .
Είναι απόφοιτος Λυκείου Σουφλίου και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης. Μετά την στρατιωτική του θητεία και κατά την περίοδο 1981 – 1989, εργάσθηκε ως Manager – Γενικός Διευθυντής τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας πανελλαδικής εμβέλειας με έργα σε όλη την Ελλάδα ( Λάρισα – Βόλο – Λιβαδειά – Αγρίνιο – Έβρο – Λαμία ).
Το έτος 1990 ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά. Θέτει υποψηφιότητα στις Κοινοτικές εκλογές και εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων. Εξελέγη επί δύο τετραετίες Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων (1991–1994 & 1995–1998) και στην συνέχεια επί τρεις τετραετίες Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ορφέα (1999-2002, 2003-2006 & 2007-2010).
Αναδείχθηκε νικητής των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου του 2010 και εξελέγη Δήμαρχος του νέου Καλλικράτειου Δήμου Σουφλίου για την περίοδο 2011-2014, / 2014-2019 
Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λαβάρων για 8 χρόνια . 
Ως Δήμαρχος, διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου για τέσσερα χρόνια , από το 2003 έως το 2006 και από το 2006 μέχρι το 2010 ως μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για οκτώ συνεχή έτη καθώς επίσης και μέλος της επιτροπής Νέων Τεχνολογιών και Τοπικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΚΕ.
Είναι μόνιμος κάτοικος Λαβάρων, το κύριο επάγγελμά του είναι αγρότης, είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Σουλτάνα και έχει μια κόρη και ένα γιο.



" ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΝΟΧΗ "

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ
 Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. - Γεννήθηκε στη Σαμοθράκη, είναι δημότης Μικρού Δερείου όπου και δραστηριοποιείται από το έτος 1982. - Κατατάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αποφοίτησε από την σχολή Ενωμοταρχών το έτος 1981. - Το έτος 1991 αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών. - Μετεκπαιδεύτηκε στην σχολή επιτελών στελεχών της ελληνικής αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε με βαθμό άριστα. - Εκπαιδεύτηκε σε θέματα διοίκησης, αξιολόγησης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού, καθώς και στην πάταξη διαφθοράς στο δημόσιο τομέα. - Για την ευρέως αναγνωρισμένη προσφορά του και την υπηρεσιακή του απόδοση, τιμήθηκε με επαίνους και εύφημες μνείες. - Υπηρέτησε ως : ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΚΗΠΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. - Κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής του πορείας, λειτούργησε πάντοτε με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, γεγονός που έγινε αποδεκτό από όλες τις τοπικές κοινωνίες. - Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομικών Υπάλληλων. Υπήρξε εκλεγμένος αντιπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Έβρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. - Υπήρξε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων του Ν. Έβρου. - Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών στην Αθήνα. - Η αγάπη του για τα κοινά και η άμεση ενασχόληση του με την Τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σουφλίου, μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία με αίτηση του, είχαν ως αποτέλεσμα να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος , όπου υπήρξε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. - Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μπουρουτζίδου Δικηγόρο και έχουν μια κόρη φοιτήτρια Νομικής.




" νέα γενιά μπροστά" Παναγιώτης Σκαρκάλας 

Γεννήθηκα στον Κόρυμβο της νυν Δημοτικής Ενότητας Ορφέα το 1982 προερχόμενος από αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κόρυμβο και η μητέρα μου στη Λύρα της νυν Δημοτικής Ενότητας Τυχερού. 
Το 1987 αποφασίζουν να μετοικήσουν οικογενειακώς στην Αλεξανδρούπολη, όπου και φοιτώ στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Ακολούθησα σπουδές στο Τεχνολογικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αλεξανδρούπολης με ειδικότητα Μηχανολόγου-Μηχανικού και Υδραυλικού-Συντηρητή Κεντρικής Θέρμανσης, απ' όπου και αποφοίτησα το 2002. 
Αμέσως μετά υπηρέτησα ως Δόκιμος στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, από την Κόρινθο μέχρι την Κρήτη και από τα Ιωάννινα μέχρι το ΤΕΘ Τυχερού, απ' όπου και απολύθηκα. 
Εργάστηκα μέχρι το 2006 ως ιδιωτικός υπάλληλος κι έκτοτε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σουφλίου, ως κατ' επάγγελμα αγρότης, με έδρα τον Κόρυμβο.  
Έχω άλλα δύο μικρότερα αδέλφια, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος αδελφός μου είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. στην Ξάνθη κι εργάζεται στην Αγγλία, ενώ ο μικρότερος αδελφός μου φοιτά στο ΤΕΙ Λογιστικής της Κοζάνης. 
Τον Ιούνιο του 2018 παντρεύτηκα με την Αγγελική Γιαρίμη, Φιλόλογο στο επάγγελμα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μ. Δέρειο. 
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά με τη συμμετοχή μου στη Διοίκηση του  Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορύμβου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εξελέγην για πρώτη φορά, σε ηλικία 28 ετών, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σουφλίου. Στη θέση αυτή με εξέλεξαν εκ νέου οι συνδημότες μου στις επόμενες εκλογές του 2014 κι εξακολουθώ να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σουφλίου. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ορφέα με τοπικές αλλά και υλικές αρμοδιότητες στον τομέα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. 
Στο ενεργητικό μου συγκαταλέγεται η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την παράδοση, ως μέλους ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορύμβου.

Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Σουφλίου

Επικεφαλής του συνδυασμού Μιδάλκος Παναγιώτης



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια