ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «Νέο Ξεκίνημα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρουσία αρκετών φίλων και μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού  «Νέο Ξεκίνημα» επί της οδού Βασ. Γεωργίου  στο Διδυμότειχο.

 Μιλώντας από καρδιάς και εκτός κειμένου ο υποψήφιος  δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Σκίνδρης Θεόδωρος έδωσε το στίγμα του προεκλογικού αγώνα. 

«Τέρμα στη μιζέρια, προχωράμε για να κάνουμε τον Δήμο Διδυμοτείχου που αγαπάμε όπως πρέπει να είναι. Σας θέλω όλους στο πλευρό μας.»

Συνεχίζοντας στον σύντομο χαιρετισμό του ,τόνισε την ανάγκη ρήξης με κατεστημένα και παθογένειες που  οδήγησαν τον τόπο  στην σημερινή κατάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη της ενότητας των δημοτών. 

Κάλεσε όλους του δημότες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής για ένα Νέο Ξεκίνημα στον Δήμο Διδυμοτείχου.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σκίνδρης  παρουσίασε τα πρώτα ονόματα της παράταξής του, 
Μαρία Γκουντινούδη ,  Κυριακή Κουφίδου ,Μιχάλης Βοροσιάν , Στέλλα Θεοδωρίδου, Χαράλαμπο Γκουντινούδη, Δουδακμάνη  Απόστολο, Λεμπέση Κώστα, Γκουντινάκη Λίτσα,Δοϊνούδη Στάθη.

Επίσης κάλεσε  στο βήμα και χαιρέτησαν , ο υποψήφιος δήμαρχος κος Δημητρίου «ΜΑΖΙ για το Διδυμότειχο» και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Κεσκίνης από την παράταξη του κου Τοκαμάνη Χ.  «Δύναμη Δημιουργίας» .


Όλη την ομιλία του κ. Σκίνδρη μπορείτε να την παρακολουθήσετε όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα μας στο facebook.






Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια