Headlines

Comments

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με τους θαμώνες του ΚΑΠΗ Σουφλίου και τους δημότες που βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά είχε επαφές το πρωί της 10-5-2019 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Σκαρκάλας και επικεφαλής της παράταξης "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ", συνοδευόμενος από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης. Συνομίλησε με τους καταναλωτές, με παραγωγούς και εμπόρους. 
Άκουσε παράπονα για τις δυσκολίες που βιώνουν, για την εγκατάλειψη από το κράτος και τη δημοτική αρχή. 
Ειδική αναφορά έγινε για θέματα που αφορούν τις αγροτικές δραστηριότητες. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και οξυμένα, τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι λόγος για να δειλιάζουμε και να μας παίρνει από κάτω. 
 Ο κόσμος ήταν εκδηλωτικός, ζεστός με τον υπ. Δήμαρχο, τον προέτρεπαν να συνεχίσει τον αγώνα και ενθουσιασμένοι δήλωσαν ότι είναι στο πλευρό του. 
 Ο ίδιος δήλωσε: “Δεν είμαι εδώ για να μοιράζω υποσχέσεις. Δεσμεύομαι, όμως, ότι τα θέματα καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούν και είναι αρμοδιότητα και καθήκον του δημάρχου θα τα προωθήσουμε με προτεραιότητα. Δεν είμαστε κοντά σας, είμαστε μαζί σας. Βάζουμε τα δυνατά μας να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις"!





 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by