ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ


Για τρίτη φορά στην ιστορία του , το συγκρότημα του Νίκου Μπαχαρίδη ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ στέφτηκε τροπαιούχος κερδίζοντας  με 2-1 στην παράταση την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. Μάνος Γαβριηλίδης έκανε λόγω για την συμμετοχή του κόσμου που γέμισε την κερκίδα του ΔΑΚ και για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.
 Επίσης στη διάρκεια του ημιχρόνου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κ. Νατάσα Λιβεριάδου για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια.


ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς (76΄ Γεωργαμλής, 90΄ Μαμούτ Σεϊδάν), Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (91΄Μυλωνάς), Δραγανίδης, Βιόπουλος (83΄ Ξενάκης)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (67΄ Στοϊνοβιτς), Κελεσίδης, Λεφής, Κυπιρτόγλου (82΄ Παπαδόπουλος), Κούτρας, Κεφαλούκος (119΄ Καρβουνιάρης), Γάϊδας, Κοσίης (59΄ Αθανασιάδης), Βάσκος, Παπακωνσταντίνου. 

 Με πληροφορίες από το maronnews.gr


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια