Δήλωση του Παναγιώτη Σκαρκάλα για τα αποτελέσματα του α΄ γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Σουφλίου


Δείτε  την κατανομή των εδρών  ΕΔΩ

Η δήλωση
Νέα Γενιά Μπροστά - Παναγιώτης Σκαρκάλας

Η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Σουφλίου με την καθοριστική ψήφο της στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ζήτησε αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Η απόφαση αυτή των πολιτών πρέπει να γίνει σεβαστή και να προχωρήσουμε με νέο σχεδιασμό και πρόγραμμα στην ανανέωση και πρόοδο του τόπου μας.
Η «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», μια παράταξη που δημιουργήθηκε λίγους μήνες πριν, έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη για το Δήμο μας, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, αλλά και πολιτικό ήθος. Είχε όμως να αντιμετωπίσει ισχυρά συγκροτήματα πολιτικής και οικονομικής ισχύος. Σφυροκοπήθηκε και αναμετρήθηκε μέχρι και την ύστατη στιγμή της εκλογικής διαδικασίας, έξω από την πόρτα των εκλογικών τμημάτων, με μηχανισμούς και πρακτικές που αποτελούν ντροπή της δημοκρατίας και είναι ξένες με τις αρχές μας, που ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτες.

Το χθεσινό αποτέλεσμα απέδειξε, ωστόσο, ότι η παράταξή μας έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία του Δήμου μας και ήρθε για να μείνει. Άντεξε στην πόλωση και συγκέντρωσε ένα αξιόλογο ποσοστό που την καθιστά κρίσιμο παράγοντα στη διοίκηση του Δήμου μας. Το ποσοστό αυτό της επιτρέπει να συγκροτήσει μια αξιόπιστη δημοτική ομάδα με λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων προς το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου. Κάθε ψήφος σας είναι για εμάς ευθύνη. Κάθε ψήφος σας είναι εμπιστοσύνη. Κάθε ψήφος σας είναι για εμάς εντολή!
Την επόμενη Κυριακή στο β’ γύρο, όπως έχουμε ήδη υπογραμμίσει, κρίνεται μεταξύ των επικεφαλής των δύο επικρατέστερων συνυποψηφίων μας ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας διοίκησης του Δήμου.
Κατά τα λοιπά, η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει οριστικοποιηθεί με τα αποτελέσματα βάσει του α’ γύρου, σύμφωνα με τα οποία, όποιο κι αν είναι αυτό το πρόσωπο, η νέα διοίκηση δε θα έχει την πλειοψηφία στο Συμβούλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι προτάσεις της νέας διοίκησης να είναι ρεαλιστικές, βιώσιμες, κινούμενες υπέρ του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών, ώστε να βρίσκουν την ευρεία συναίνεση των συμβούλων για την εφαρμογή τους.
Μένουμε πιστοί στο όραμα και στις προγραμματικές μας δηλώσεις και συνεχίζουμε να στεκόμαστε απέναντι στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία, στην αδράνεια, στην εγκατάλειψη των πόλεων και οικισμών του Δήμου μας.
Δε θα επιτρέψουμε να χαθεί πολύτιμος χρόνος για άλλη μια τετραετία. Με τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκτούμε πλέον θεσμικό ρόλο και ισχυρότερη φωνή για τη διεκδίκηση των αυτονόητων κι εύλογων αιτημάτων των συνδημοτών μας.
Ευχαριστούμε θερμά και μέσα από την καρδιά μας όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα τίμιο και καθαρό, εκδηλώνοντας έμπρακτα την αποδοχή σας, τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας προς το συνδυασμό μας και τα πρόσωπα του τον στελεχώνουν. Θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για εσάς.
Για τη δημοτική παράταξη
«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Παναγιώτης Σκαρκάλας

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια