Ο Χρήστος Μέτιος ευχαριστεί όσους πολίτες τον ψήφισαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.
 Ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης τονίζει ότι σε αυτήν την κρίσιμη φάση δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα τις ευρωεκλογές. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είναι η μεγαλύτερη παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε Περιφερειάρχη, τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται ο τόπος μας. Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο δε χωρούν πειραματισμοί. Ο Περιφερειάρχης οφείλει να έχει εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα. Να μπορεί να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν υπεύθυνα και θα μας εμπιστευτούν. Ήδη στις ευρωεκλογές η χώρα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αξίζει και μπορεί να κάνει σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη και την ευημερία. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!