Ο Νικόλαος Τζανίδης ανακοινώθηκε επίσημα από τον Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ότι αναλαμβάνει καθήκοντα εφόρου  στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Επίσης ανακοινώθηκαν και οι άμεσοι συνεργάτες του που θα τρέξουν την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 .
Άμεση προτεραιότητα όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου -ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,  ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,  ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - είναι η εξυγίανση του τμήματος σε όλους τους τομείς , με λειτουργία υπό καθεστώς νομιμότητας ,στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και επανεξέταση όλων των λειτουργιών του και των στελεχών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Καλούνται οι φίλαθλοι να στηρίξουν ηθικά την προσπάθεια  και να προσφέρουν την βοήθειά τους όπως μπορεί ο καθένας.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος 
Από την 6η Ιουνίου 2019, καθήκοντα Εφόρου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ανέλαβε ο κ. Νικόλαος Τζανίδης, εκπροσωπώντας ομάδα φιλάθλων που επιδιώκουν να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη για το μέλλον.
Κύριος στόχος είναι η εξυγίανση του Τμήματος σε όλους τους τομείς, με λειτουργία υπό καθεστώς νομιμότητας και σεβασμού όλων των υποχρεώσεων που επιβάλλει η σχετική νομοθεσία.
Άμεση προτεραιότητα θα δοθεί στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων που έχει το Τμήμα προς τρίτους, η αναδιοργάνωση και επανεξέταση όλων των λειτουργιών του και των στελεχών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Βασικό μέλημα θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και υπεύθυνη λειτουργία των Ακαδημιών, με σεβασμό στα νέα παιδιά και στους γονείς τους που τα εμπιστεύονται στον ΕΘΝΙΚΟ.
Η ποδοσφαιρική ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται, προσπαθώντας για τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά ο στόχος θα είναι η εκ βάθρων αναδιοργάνωσή της για να πρωταγωνιστήσει μεσοπρόθεσμα και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, επιβάλλουν λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε κάθε μας δύναμη, σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να συνεχιστεί η ένδοξη ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν ηθικά και καλοπροαίρετα την προσπάθειά μας και να προσφέρουν τη βοήθειά τους, όπου και όπως δύναται ο καθένας.
Απαράβατες αρχές μας θα είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
Με τη συμμετοχή όλων, θα συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη μεγάλη και ένδοξη αυτή αθλητική οικογένεια.
Ζήτω ο ΕΘΝΙΚΟΣ.
Τζανίδης Νικόλαος – Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Βαλσαμίδης Παναγιώτης
Δεμετσιώτης Θεόδωρος
Κυριζάκης Θεόδωρος
Λημνιός Νικόλαος
Μαυρίδης Θεόδωρος
Μηταλάκης Δημήτριος
Τσαβδάρης Δημήτριος
Τσικάριας Νεκτάριος
Χάμος Γρηγόριος


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!