ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΤΟ 3ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου


Στο δήμο Σουφλίου και συγκεκριμένα στο στάδιο "Δημήτρης Μπακιρτζής" Θα διεξαχθεί το 3ο Βαλκανικό πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου   

Ο  πρόεδρος του ΑΟ Θράκης  Δημήτρης Μερκούρης, είχε προαναγγείλει στην κάμερα του tvthrakiotis  την αλλαγή του τόπου και της έδρας του επόμενου τουρνουά  , μετά τις 2 χρονιές που πραγματοποιήθηκε  στην Αλεξανδρούπολη, διότι δεν βρήκε σύμμαχο την  κοινωνία  της πρωτεύουσας του Έβρου σε αυτό. 
To tvthrakiotis ήταν εκεί και κάλυψε  και τις δυο  πετυχημένες χρονιές ,live streaming,  σε συνεργασία με τον ΑΟ Θράκης. 

Η σχετική  ανακοίνωση του Ομίλου: 

Το 3ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου είναι πλέον γεγονός αφού εντάχθηκε στο Clld/Leader, υπομέτρο 19.2.4 – ΠΑΑ 2014-2020.
 Ο Όμιλος μας έχοντας μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία. Σήμερα ο πρόεδρος του Ομίλου μας Δημήτριος Μερκούρης έλαβε στα χέρια του την εγκριτική απόφαση από την Δημοσυνετεριστική ‘’ΕΒΡΟΣ΄΄ Α.Ε.
Το 3ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στον Δήμο Σουφλίου.
 Να θυμίσουμε ότι το 1ο και 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ως θεσμός πλέον είναι ένα επίτευγμα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης για 1η φορά στην ιστορία του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
 Όπως και τα άλλα βαλκανικά έτσι και αυτό θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της UEFA, ΕΠΟ και της ΕΠΣ Έβρου που φέτος κλείνει τα 50 χρόνια λειτουργίας της.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια