Headlines

Comments

11ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

يونيو 30, 2019
Είχε χρόνια  να δει το Σουφλί τόσο κόσμο συγκεντρωμένο σε εκδήλωση!!
(84 Σύλλογοι, 2.500 χορευτέςΧορευτές κάθε ηλικίας και από όλα τα μέρη της Ελλάδας κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης του Μεταξιού σε μία χορευτική παρέλαση που κατέληξε στο γήπεδο του Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής" όπου  κορυφώθηκε  το μεγάλο γλέντι.
 Οι κερκίδα του σταδίου γέμισε από κόσμο και χειροκρότησε όλους τους συλλόγους .

Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Παναγίας Κοσμοσώτηρας στην Πλατεία Μεσοχωρίου και ακολούθησε ο Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου


Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές  , Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων,  Θρακική Εστία Σουφλίου ,με την συμπαράσταση του Δήμου Σουφλίου.

































Επιμέλεια:
panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Υπογράφει στην Αλάνιασπορ ο Μανώλης Σιώπης 2.1 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια

يونيو 30, 2019
Στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ θα αγωνιστεί ο Μανώλης Σιώπης την επόμενη σεζόν, με τον Έλληνα μέσο να βρίσκεται στην γειτονική χώρα και να απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις…
Ο Άρης συμφώνησε με την Αλάνιασπορ για την μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αναχώρησε για την Τουρκία προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες.
Πηγή arenafm.gr

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΟΝΤΙΔΗΣ : Ο δικός μου κύκλος στην ομάδα πλέον έχει κλείσει ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία

يونيو 29, 2019
Με μια μακροσκελή  επιστολή  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , ο γενικός αρχηγός της ΑΕΔ ,Δημήτρης Μπροντίδης έκανε γνωστό , ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ της Α.Ε. Διδυμοτείχου , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου , όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , ολοκληρώθηκε ο δικό του κύκλος  προς την ομάδα.


     
Η επιστολή: 

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον φίλαθλο κόσμο της
Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ότι δεν θα συμμετάσχω στο νέο ΔΣ της ομάδας μας που γίνεται προσπάθεια να στηθεί, μιας και η θητεία του ΔΣ λήγει τον Ιούλιο 2019.
Πάντα πίστευα στο ουδείς αναντικατάστατος, έτσι σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν κάποια νέα πρόσωπα που θα μπουν μπροστά και με περισσότερη όρεξη θα ανεβάσουν την ομάδα αλλά και την ακαδημία ακόμη ψηλότερα και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες να κάνει η ομάδα το μεγάλο άλμα που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.
Πριν από δέκα χρόνια, μαζί με κάποιους φίλους και όχι μόνο προσπαθήσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή για την ιστορική μας ομάδα μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ΔΣ, σκοπός ήταν η ανανέωση και η δημιουργία ακαδημιών ώστε κάποια στιγμή η ομάδα να έχει τους δικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά και να κάνουμε μαζικό αθλητισμό για τα παιδιά της περιοχής μας.
Το τόλμημα μας πέτυχε!!!!
Η ακαδημία μας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έβγαλε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, η μεγάλη ομάδα σε λίγα χρόνια ξαναέγινε πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα του Έβρου πήρε τρία πρωταθλήματα και ένα νταμπλ, έπαιξε δυο φορές μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική,στο κύπελλο Ερασιτεχνών απέκλεισε όλες τις ομάδες της περιφέρειας Α.Μακεδονίας&Θράκης και αποκλείστηκε μετά από το Σκουτάρι Σερρών και κατάφερε να παίξει στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2017-2018.
Πιστεύω ότι ο δικός μου κύκλος στην ομάδα πλέον έχει κλείσει, συνεργάστηκα με τέσσερις προέδρους: Καπτσίκα Αθανάσιο,Κεσκίνη Αναστάσιο,Τσουλκανάκη Νίκο και Σωτηρούδη Πασχάλη,τους οποίους και ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Δ.Σ της ομάδας όλων αυτών των χρόνων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, δεν τους αναφέρω ονομαστικά γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους, δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε κάποιους που για χάρη μου μπήκαν στο ΔΣ της ομάδας και βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ,τον Βούλη Μπιλιακάκη και τον Νίκο Χαβουζούδη.
Επίσης να ευχαριστήσω πολύ, τους πολύ άμεσους συνεργάτες στην καθημερινότητα της ομάδας τον Γκίκα Γιώργο αλλά και τον Τόλη Καραντουμάνη(είμαστε μαζί στην ομάδα εδώ και δέκα χρόνια) για την τέλεια συνεργασία και αλληλοβοήθεια που είχαμε.
Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές που πέρασαν από την Α’ ομάδα αλλά και από την ακαδημία,για την συνεργασία τους αλλά και την υπομονή τους ,δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ ονομαστικά στον Μπάμπη Παρασχούδη ,Τασιούδη Χάρη (είναι οι προπονητές που βρίσκονται στην ακαδημία από την ίδρυση της) και τον Μαυράκη Χρήστο που ήμασταν συμπαίκτες πριν πολλά χρόνια για πολλά χρόνια και τώρα είναι ο προπονητής της Α’ ομάδας.
Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τα παιδιά που ασχολούνται με την λειτουργία της ακαδημίας μας που εδώ και χρόνια κάνουν καταπληκτική δουλειά, τον Βάϊο Αραμπατζή τον Γιώργο Κουρτελάκη, τον Αρχοντή Βλασακίδη και τον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Ευχαριστώ επίσης τον Σάκη Σίμογλου πρόεδρο του Ευγενιδίου για την συνεργασία που είχαμε στο στάδιο Διδυμοτείχου, αλλά και τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσιουρίδη για την βοήθεια του στην ομάδα και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούσαν την ακαδημία,τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας για την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά.
Και τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και συνεργαστήκαμε άψογα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Μπροντίδης

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Ήρθε, “περπάτησε” , δεν είδε…..συνεχάρη τον ηττημένο και μπέρδεψε την Αλεξανδρούπολη με το “Σικάγο” !

يونيو 29, 2019
Επίθεση τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο.

"Ήρθε στον Έβρο ο πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης , δεν πήγε όμως να δει την σχολή αστυφυλάκων που είχε κλείσει το κόμμα του όταν ήταν κυβέρνηση , ούτε το νοσοκομείο Διδυμοτείχου που είχε συγχωνεύσει με αυτό της Αλεξανδρούπολης. Βεβαίως “περπάτησε “ τον κάθετο οδικό άξονα που ολοκλήρωσε μετά από 30 χρόνια περίπου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχάρη τον δήμαρχο, που δεν κατάφερε ούτε στο δεύτερο γύρο να είναι , για την επανεκλογή του !!!!!
 Στην Αλεξανδρούπολη έκανε την ομιλία του σε κεντρική καφετέρια της Λ.Δημοκρατίας, από όπου υποσχέθηκε “ασφάλεια” σε μια πόλη απόλυτα ασφαλή. Ίσως μπέρδεψε την πρωτεύουσα του νομού Έβρου με το Σικάγο, όπως μπέρδεψε την Παρασκευή με το Σάββατο . Κατά τα άλλα ζήτησε και πάλι καθαρή νίκη , προφανώς για να μας επιστρέψει ταχύτερα στο παρελθόν .
Οι πολίτες του Έβρου δεν θα του επιτρέψουν"
 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ



 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

يونيو 29, 2019
Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η Θράκη Φερών μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Ιουλίου 2019.
Ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά όπως πληροφορούμαστε θα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα και πάλι βελτιωμένη  με ψηλούς  στόχους ,να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα  και κύπελλο. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου 

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Ιουνίου και με απόφαση του ΔΣ, ορίζονται οι:

1. ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ Απόστολος - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας - ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
3, ΑΣΜΙΔΗΣ Άγγελος - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
4. ΡΙΤΖΑΛΗΣ Νικόλαος - ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5. ΤΖΙΒΑΝΙΔΗΣ Σάββας - ΤΑΜΙΑΣ Α'
6. ΜΠΟΡΑΣ Χρήστος - ΤΑΜΙΑΣ Β'
7. ΜΑΛΑΚΗΣ Αθανάσιος - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
8. ΣΥΡΟΠΛΙΔΗΣ Νικόλαος - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜ. Κ6-Κ8-Κ10
9. ΜΠΕΔΙΝΑΚΗΣ Σταύρος - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜ. Κ12-Κ14-Κ16
10. ΠΑΤΑΚΙΔΟΥ Δήμητρα - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
11. ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙΔΗΣ Πασχάλης - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Α'
12. ΜΠΟΡΑΣ Ιωάννης - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Β'

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

يونيو 28, 2019

Στις 11.30 περίπου π.μ  σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Σουφλί.
Δείτε το βίντεο εδώ. 






















Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by