Headlines

Comments

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΚΑΡΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Τα συγχαρητήρια του στον νέο πλέον Δήμαρχο Σουφλίου , Παναγιώτη Καλακίκο , έδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"  κος Σκαρκάλας Παναγιώτης, σε ανάρτηση του στο Facebook .
Ο κος Σκαρκάλας επανέλαβε τη θέση της παράταξης του και τόνισε με έμφαση τις δυνατότητες διοίκησης του Δήμου Σουφλίου  στο νέο περιβάλλον του «Κλεισθένη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Με την ολοκλήρωση του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο μας, συγχαίρουμε το νέο Δήμαρχο Σουφλίου, κ. Παναγιώτη Καλακίκο για την εκλογή του κι ευχόμαστε στον ίδιο και την παράταξή του καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.
Σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και την εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών για ανανέωση του Δήμου μας μέσω της επικράτησης πολυφωνίας προσωπικοτήτων και παρατάξεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι μαζί, ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας και την επίλυση των κοινών προβλημάτων.
Επαναλαμβάνουμε τη θέση της παράταξής μας, ότι στόχος για τη λειτουργία του Δήμου από το Σεπτέμβριο, που θα γίνει η εγκατάσταση της δημοτικής αρχής στο νέο αυτό περιβάλλον, είναι οι ιδέες και οι προτάσεις που διατυπώνονται να είναι ρεαλιστικές και κινούμενες προς το συμφέρον του συνόλου των δημοτών. Μόνον έτσι θα είναι υλοποιήσιμες και θα βρίσκουν την ευρύτερη αποδοχή που απαιτείται για την εφαρμογή τους.

Αυτό φυσικά έχει να κάνει με συγκλίσεις σε επίπεδο θέσεων και σε καμία περίπτωση με απονομή θέσεων, καιροσκοπικές συμφωνίες ή άλλου είδους ανταλλάγματα, τα οποία βρίσκονται εκτός του πεδίου συζητήσεών μας.
Η παράταξή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα κι έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό σκοπό να καταστεί ο Δήμος μας πρότυπο αξιοποίησης των πόρων και των δυνατοτήτων του.
Ευχαριστούμε και πάλι για τη στήριξη και τη δύναμη που συνεχίζετε να μας δίνετε στην προσπάθειά μας αυτή".
Για τη Δημοτική Παράταξη
"ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"
Παναγιώτης Σκαρκάλας


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by