Headlines

Comments

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ -ΑΚΡΙΤΑΣ ΟΡΜΕΝΙΟΥ

Στο  ακριτικό Ορμένιο, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση του τοπικού  Ακρίτα , βρέθηκε ο ΠΑΟΚ Ισαακίου , με μια όμορφη εκδήλωση  ξεκίνησε η συνεργασία των δυο ομάδων.
 Οι άνθρωποι του  ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ δώρισαν ποδοσφαιρικές στολές στη γηπεδούχο ομάδα και διεξήχθη  φιλικός αγώνας επισφραγίζοντας έτσι την έναρξη της μεταξύ  τους συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου.

"Σήμερα η ακαδημία μας βρέθηκε στο ακριτικό Ορμένιο όντας καλεσμένη από την ομάδα του Ακρίτα Ορμενίου. Εκεί σε μια όμορφη τελετή ο ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΊΟΥ δώρισε ποδοσφαιρικές στολές στη γηπεδούχο ομάδα και διεξήχθη κι ένας φιλικός αγώνας επισφραγίζοντας έτσι την έναρξη της μεταξύ συνεργασίας των δύο ομάδων !! Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση. Ως ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΊΟΥ ευχαριστούμε θερμά τον Ακρίτα Ορμενίου για την φιλοξενία αλλά και τον βουλευτή του Ισαακίου κ. Δημοσχάκη ο οποίος ήταν εμπνευστής και αρωγός αυτής της συνεργασίας!"




Δήλωση Αναστάσιου Δημοσχάκη

"Σήμερα είναι ξεχωριστή ημέρα για τον Ακρίτα Ορμενίου, το ποδοσφαιρικό καμάρι όχι μόνο του βορειότερου χωριού της Ελλάδας, αλλά και των 17 χωριών του ξεχασμένου Τριγώνου Ν.Ορεστιάδας. 
 Θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής των ποδοσφαιρικών στολών της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Ισαακίου στην ομάδα του Ακρίτα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 18.00’ ανάμεσα στις δυο ομάδες. 
 Ο ΠΑΟΚ Ισαακίου είναι μια δυναμική ομάδα του χωριού μου που έχει δημιουργήσει παράδοση στο να αναδεικνύει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στελεχώνουν με το ιστορικό όνομα ομάδες κατηγοριών του Έβρου και της Β.Ελλάδος.
 Η συγκεκριμένη ακαδημία ποδοσφαίρου, που αριθμεί σχεδόν 100 νέους αθλητές δίνει ζωή στον ακριτικό οικισμό μας και αποτελεί πόλο έλξης για τους πολλά υποσχόμενους νέους ποδοσφαιριστές όλων των κατηγοριών και ηλικιών του Νομού!
 Η σημερινή ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για περαιτέρω συνέργειες και συνεργασίες με τον Ακρίτα Ορμενίου, ο οποίος όχι μόνο κλέβει την παράσταση στο χορτάρι, αλλά προάγει τον πολιτισμό, το ήθος, το «ευ αγωνίζεσθαι», εκπροσωπώντας επάξια όλο το Τρίγωνο! Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να βρίσκουν ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά και από τους θεσμικούς παράγοντες και φορείς, γι’ αυτό και πρέπει όλοι να δώσουμε βροντερό παρών στο γήπεδο του Ορμενίου, για να στείλουμε μήνυμα στήριξης προς την βορειότερη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας."






 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by