ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΕΣΤΗ

Έμπειρος παράγοντας ,χρόνια  υπηρετεί  ανιδιοτελώς το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο, όσοι τον γνώρισαν από κοντά μόνο  καλά λόγια έχουν να πουν , παθιασμένος με την ομάδα του ήθελε την νίκη ,στενοχωριόταν στην ήττα, όμως σεβόταν πάντα τον αντίπαλο!!!
Χρόνια υπηρέτησε την ομάδα του χωριού του  Αναγέννηση  Λαβάρων, που επί των ημερών του  γνώρισε μεγάλες στιγμές, μετέπειτα με την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου,  Δ, Γ εθνική  !
Τα τελευταία χρόνια στον αγαπημένο του Ορέστη  ,το όνειρό του, να καταφέρει η ομάδα να ανέβει Γ εθνική , κάτι που φέτος πραγματοποιήθηκε.   
Όμως, όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε , τα ωραία κάποια στιγμή  τελειώνουν!!
Έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη διοίκηση του Ορέστη , μετά από τρεισήμισι χρόνια  κοντά στην ομάδα, έκανε γνωστό  κατά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24-06-19 (20:30 εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας ).

 Όπως είπε, τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου του ΟΡΕΣΤΗ για την τιμή που μου κάνανε να υπηρετήσω τον σύλλογο για τρεισήμισι χρόνια. Καλή συνέχεια.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια