ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Με μια μεταγραφή και με μια ανανέωση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του Άρδα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν .
Συγκεκριμένα στην ομάδα παρέμεινε ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλφόπουλος , ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κωνσταντίνου  Καστρινού.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο  στον Ορέστη Ορεστιάδας και  στο δεύτερο εξάμηνο στα Ρίζια απ΄όπου και κατάγεται.   

Οι σχετικές  ανακοινώσεις:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καστρινού απο την ομάδα της Π.Α.Ε. Ριζίων, την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε για την υλοποίηση αυτής. Ο Κωνσταντίνος είναι 16 ετών (2003), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδος ενώ στο Β΄ εξάμηνο επέστρεψε στην ομάδα των Ριζίων απ'όπου και κατάγεται.
 Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Καλφόπουλο.
Ο Γιώργος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αυτή θα είναι η δεύτερη του σεζόν σ'αυτή τη δεύτερη του θητεία κάτω απ΄το δοκάρια της ομάδας μας, και 4ή συνολικά με τα χρώματα του Άρδα.
Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια