Συνάντηση στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης με φόντο τη Γ Εθνική κατηγορία!!!


Εξελίξεις  έχουμε μετά την διαφαινόμενη αδυναμία του πρωταθλητή "Ορέστη" Ορεστιάδας  να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας και την θέση του να την πάρει η  δεύτερη επιλαχούσα ομάδα της ΈΠΣ Έβρου .
Όπως αναφέρει  επίσημα πλέον με δελτίο τύπου ο   Αθλητικός Όμιλος Θράκης  καλεί του φίλους του ιστορικού ΑΛΕΞ να παραβρεθούν στην αίθουσα του επιμελητηρίου 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30  καθώς υπάρχει η πιθανότητα συμμετοχής στη Γ εθνική.
Υπάρχουν κάποιες σκέψεις - προτάσεις ο δευτεραθλητής της σεζόν 2018-19  Ένωση Άνθειας Αριστείνου  να δηλώσει συμμετοχή στη θέση του Ορέστη.
 Πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο οι διαδικασίες ενδεχόμενης συγχώνευσης της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου με το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Θράκης με το όνομα "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ" !!

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενόψει των νέων εξελίξεων και της πιθανότητας να συμμετέχει η ομάδα του ΑΛΕΞ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο μετά από 20 περίπου χρόνια παρακαλούνται οι φίλοι του ΑΛΕΞ και γενικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στην αίθουσα του επιμελητηρίου Έβρου, 3ος όροφος την 29η Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια