ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μετά από δυο χρόνια  στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Διδυμοτείχου  ως συνεργάτης  δίπλα στον Κρίστο Τελκίνσκι  Γ εθνική  και  τον επόμενο χρόνο δίπλα στον  Μαυράκη Χρήστο Α Έβρου , ο έμπειρος Καραγιάννης Σάκης δέχθηκε  πρόταση  και αναλαμβάνει  για την  σεζόν 2019-20 την  Δόξα Δόξας.

Ο Σάκης  Καραγιάννης  είναι κάτοχος διπλώματος Ε.Π.Ο Ά (Γ.Γ.Α) που στο παρελθόν με την Α.Ε.ΚΑΡΩΤΗΣ πήρε το πρωτάθλημα δυο φορές έτρεξε την ομάδα στην Ά Έβρου Β όμιλος (4η θέση), ενώ έχει καθίσει στο πάγκο Α.Γ.Ο. Κάρολος,Δόξα Ελληνοχωρίου, (2014-15) στον Ορφέα Σοφικού . 2016-17 στον ΟΦΙ Ισαακίου, συνεργάτης  του Κρίστο Τελκίνσκι  στην ομάδα της Α.Ε.Διδυμοτείχου Γ εθνική.  

Η ανάρτηση του Σάκη Καραγιάννη

2 χρόνια αγώνας! 
2 χρόνια έννοιες, χαρές, στενοχώριες, νίκες αλλά και ήττες! 
2 Χρόνια σε μια ομάδα, που αγάπησα ιδιαίτερα! 
Συνεργάστηκα με ανθρώπους, που δίνανε καθημερινά, όλο τους το είναι, γι'αυτο που αγαπούσαν και ταυτόχρονα προσπαθούσαν για το καλύτερο! 
Δίπλα στο Μαυρακη Χρηστο , αγωνιζόμουν κι εγώ για την άνοδο της ομάδας! Τον ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα, που δεν μου έκανε πότε να αισθανθώ κατώτερος του. Άλλωστε ήμουν ο Β! coach. 
Πάντα μου έδινε όμως την αίσθηση της ισοδυναμίας. Και ήταν μεγάλη μου τιμή, η συνεργασία μαζί του!
Όπως η συνεργασία μου με το Δημήτρη Μπροντιδη και Καραντουμανη Απόστολο, η οποία θα μείνει για πάντα μέσα μου. Η συνεχή επαφή μαζί τους , μας έκανε φίλους, όχι απλούς συνεργάτες.
Ευχαριστώ επίσης όλη τη Διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης, τον πρόεδρο κύριο Σωτηρουδη Πασχάλη, όπως και τον Γεώργιο Γκικα, για την ευκαιρία που μου δώσανε, να ασχοληθώ με την ομάδα της πόλης μου, και για την εμπιστοσύνη που δείξανε προς στο πρόσωπο μου , αυτά τα δύο χρόνια.
Δυστυχώς όμως , η Ζωή ενός ανθρώπου, φέρνει και αλλαγές!
Μετά από πρόταση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΔΟΞΑΣ, και μετά από μεγάλη σκέψη, αποφάσισα φέτος, να αναλάβω την ομάδα της
Δόξας.
Εύχομαι στους παίκτες της ΑΕΔ τα καλύτερα!
Τα νέα παιδιά, με τα οποία δέθηκα συναισθηματικά , να αγωνίζονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την ομάδα τους , για την οποία αγωνιστήκαμε δυναμικά όλοι μαζί.
Εγώ θα είμαι πάντα κοντά τους με τις σκέψεις μου , και πάντα κοντά τους , οπότε με χρειαστούν.
Όπως ξέρουμε όλοι, οι φιλίες και οι καλές συνεργασίες δεν ξεχνιούνται πότε!
Με μεγάλη εκτίμηση
Σάκης Καραγιαννης


Η ανακοίνωση της ΔΟΞΑΣ ΔΟΞΑΣ 

Ο Athanasios Karagiannis θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, γνωστός στα γήπεδα του Έβρου και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια ήταν ένας εκ τον προπονητών της ΑΕΔ, τον καλωσοριζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επίσης ευχαριστούμε θερμά το Χάρη Τασιουδη για την προσφορά του στην ομάδα μας κ όσα έκανε για εμάς
Και κλείνουμε με 5 ανανεώσεις παικτών μας, του NikosTsiotsos,KwstasKwfokwtsios,LazosPapadopoulos,Athanasios Karagkiozis και Baggelis Antonoudis
Οι επόμενες ανανεώσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!!!


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια