Η ανακοίνωση :
Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπακιρτζίδη.
Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1977 στην Κομοτηνή και έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα του Πανθρακικού τόσο στην Β Εθνική όσο και στην Superleague. Πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
Η πρώτη του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον Πανθρακικό, του οποίου τα γάντια φόρεσε για πρώτη φορά την ποδοσφαιρική περίοδο 1993-1994.

Την αγωνιστική περίοδο 1997-1998 μεταγράφεται στην Καβάλα με την αγωνίζεται για 4 χρόνια, συμμετέχοντας σε 3 από αυτά στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας.
Για τα επόμενα 4,5 χρόνια είναι κάτοικος Βόλου και συγκεκριμένα αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου με την οποία κερδίζει την άνοδο από την Γ Εθνική κατηγορία στην Β Εθνική. Τον χειμώνα του 2006 και μέχρι τον Ιούνιο του 2007 υπερασπίζεται την εστία του Πανθρακικού, στην πρώτη χρονιά των Κομοτηναίων στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.
Η Παναχαική είναι επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα με την οποία συμμετέχει στη Γ Εθνική κατηγορία ενώ την επόμενη χρονιά μετακομίζει για την Ηλιούπολη. Ολοκλήρωσε την σταδιοδρομία του ως τερματοφύλακας αγωνιζόμενος με την Νίκη Πολυγύρου και τον Έβρο Σουφλίου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Μπακιρτζίδης είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B ενώ έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων τόσο της UEFA όσο και εγχώριων διοργανωτών με στόχο την διεύρυνση των γνώσεων του

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!