Λίγες ώρες  πέρασαν από το φιλικό  και συναινετικό διαζύγιο με την ΑΕΚ Έβρου , ο Αθλητικός όμιλος Αρσακείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό προπονητή Μενέλαο Ζιώγα!!


Η ανακοίνωση:
Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μενέλαο (Μένιος) Ζιώγα για την περίοδο 2019 -2020. Ο Μένιος γεννήθηκε το 1995, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ.
Τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν βοηθός προπονητή στην ΑΕΚ Έβρου (από Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο) και έπειτα ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα ηνία της ομάδας ως πρώτος προπονητής. Στα 4 χρόνια έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας την περίοδο 2017 - 2018, ενώ κέρδισε από νωρίς την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Έφτασε την ομάδα στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου. Κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA C. Το Δ.Σ της ομάδας καλωσορίζει τον Μένιο και του εύχεται κάθε επιτυχία


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!