Ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς αντί να αποκτήσει τον παίκτη που ήθελε, πήρε άλλον και τον απομάκρυνε την επόμενη ημέρα!

Όπως αναφέρει το sport24 η  Μενέμενσπορ ανέβηκε φέτος στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος όμως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται για... λάθος λόγο. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας ολοκλήρωσαν μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, παίρνοντας άλλον παίκτη από εκείνον που είχαν δει σε dvd και είχαν βάλει στο μάτι, γεγονός που τους ανάγκασε να τον απολύσουν σε 24ώρες!
Τι συνέβη; Ο παίκτης που τους τράβηξε την προσοχή ήταν ο 23χρονος Γκαμπονέζος επιθετικός της Σαλερνιτάνα, Λάμιν Τζάλοου, όμως αντί να μπει εκείνος στο αεροπλάνο και να προσγειωθεί στην Τουρκία, το έκανε ο άσημος Άλφα Τζάλοου, 21χρονος επιθετικός της Αλκοτσεντένσε, ομάδας που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας.
 Το εντυπωσιακό είναι πως πρώτα βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, και έπειτα αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου το λάθος τους!
Πώς το διόρθωσαν;
 Έβγαλαν ανακοίνωση την επόμενη ημέρα όπου έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, με την πρόφαση πως δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ!

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!