Headlines

Comments

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΚΙΔΗΣ "ΚΡΕΜΑΕΙ" ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Τέλος εποχής για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε  όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα του Έβρου .
Ο λόγος για τον Γιώργο Πετκίδη που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλει τέλος ως ποδοσφαιριστής , παραμένει  στον Έβρο Σουφλίου  μιας είναι προπονητής των ακαδημιών έχοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση:
Το ΔΣ, οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του ΑΣ «Έβρος» Σουφλίου, μετά την οριστική απόφαση του Γιώργου Πετκίδη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία και το ήθος που επέδειξε φορώντας την φανέλα του Έβρου Σουφλίου.
Αποτελεί τιμή για το σύλλογο μας που επέλεξε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.
Το ήθος και ο χαρακτήρας του Γιώργου Πετκίδη, ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη φιλοσοφία του Έβρου Σουφλίου και ως εκ τούτου θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που παραμένει κοντά μας και προσφέρει τις προπονητικές του γνώσεις από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.
Μας χαροποιεί που τέτοιες προσωπικότητες σαν και τη δική του πλαισιώνουν την ακαδημία μας και γίνονται πρότυπα για τα παιδιά μας.
 ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ....!!!!



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by