Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ


Ο Ευφραιμίδης Λεωνίδας ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Ιπποκράτη και επίσημα στο πλευρό και το δεξί χέρι του Πασχάλη Καζαντζή για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 στην Ά Έβρου .
Με πολλές γνώσεις στο ποδόσφαιρο θα είναι άμεσος συνεργάτης του Καζαντζή .  
Γεννημένος το 1990 ο Ευφραιμίδης Λεωνίδας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου , αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κορνοφωλιάς ,μετέπειτα στις ακαδημίες του Πανθρακικού Κ-17, Κ-20 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα ,μεταγραφή στον Πλατανιά και από το 2011 επιστροφή στον Έβρο Σουφλίου ,φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού .
Επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Σεπτέμβρη του 2016 ,  η Ένωση Άνθειας Αριστείνου ,στις 22 -01-2018  είπε το αντίο ως αθλητής.

Στη συνέχεια δέχθηκε πρόταση από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ανέλαβε προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας, τον Νοέμβριο 2018  στην ανδρική ομάδα για ένα διάστημα  στάθηκε στο πλευρό του Μιχάλη Φλώρου Γ Εθνική κατηγορία .
 


Η Ανακοίνωση:
A.O Ιπποκράτης ανακοινώνει τον Λεωνίδα Ευφραιμίδη  ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή της ομάδος μας Πασχάλη καζαντζη. 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.