Αυτή είναι η νέα προκήρυξη Α' και Β' κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ SUPER CUP.
  1. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της δυνάμεως της ΕΠΣ Έβρου ότι η Γραμματεία μας σας έχει αποστείλει στα email που έχετε δηλώσει για την επικοινωνία μας, την προκήρυξη των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ περιόδου 2019-2020, την προκήρυξη του Κυπέλλου, τις δηλώσεις συμμετοχής σε αυτά(πρωτάθλημα Α, Β και κυπέλλου), οι οποίες πρέπει να κατατεθούν έως τις 16 Αυγούστου 2019.
  2. Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε την κατάσταση της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ όλων των ποδοσφαιριστών σας γιατί αν δεν είναι γραμμένοι στην κατάσταση δεν θα μπορούν να αγωνιστούν όπως και όλων των μελών του ΔΣ του σωματείου θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής κάθε μέλους.
  3. Την ΑΙΤΗΣΗ του κάθε σωματείου προς τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου.
  4. Την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ του κάθε σωματείου προς την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για να καταθέτει αίτηση αδείας προς την περιφέρεια για την διεξαγωγή των αγώνων της.
  5. Το ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ Διαιτησίας / Δήλωσης σωματείου συμπληρωμένο και επικυρωμένο με το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντα.
  6. Στις 28 Αυγούστου 2018 ώρα 17:00 θα γίνει η διεξαγωγή του Super Cup μεταξύ του Ορέστη Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο του Σουφλίου.
  7. Η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2019 στις 19:30 στο Σουφλί.
Εκ του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ & ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 2019-2020

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια