ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "PROMACHOS CLUB ORESTIADA"

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO 2019 από το PROMACHOS CLUB ORESTIADA. 
 Όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου παρακολούθησε την επίδειξη Taekwondo σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ωρών όπου παρουσιάστηκε το Αγωνιστικό και Τεχνικό Ταεκβοντό, σπασίματα ξύλων , Dance Taekwondo από την αγωνιστική ομάδα των κοριτσιών, σκετσάκια και άλλα πολλά… Μια βραδιά γεμάτη με πολύ Ταεκβοντό!!!
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορεστιάδας καθώς και Δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για το θέαμα τις επίδειξης καθώς και την δουλειά που γίνεται στον “ΠΡΟΜΑΧΟ”.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. και τους Προπονητές για όλους τους αθλητές-τριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και στη φετινή επίδειξη Taekwondo. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ, στον αθλητή Ισίδωρο Μανωλίδη που βοήθησε και είναι δίπλα σε όλες τις δράσεις του συλλόγου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γονείς-Μέλη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους που όλα τα χρόνια είναι δίπλα στον σύλλογο και στηρίζουν όλες τις δράσεις του και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο των κόσμο που παραβρέθηκε σ’αυτήν την όμορφη Γιορτή του αθλητισμού.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.