ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-20


Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ανακοινώνονται τα παρακάτω , αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα τρέχουσας περιόδου και τις υποχρεώσεις του εκάστου διαιτητή για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 Στις 5/9/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση, στην οποία θα πραγματοποιηθούν εκτός των άλλων και οι καθιερωμένες γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες. παιχνιδιού 2019-2020.
 Η ύλη των εξετάσεων απ΄ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν:
 Οι κανόνες παιχνιδιού 2019-2020 και Μεταβολές κανόνων παιχνιδιού 2019-2020 οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Π.Ο (λεπτομέρειες για την ώρα σε επόμενη ανακοίνωση)
Την ίδια ημέρα θα ολοκληρωθεί και η εξόφληση όλων των υπολοίπων από τα ποσοστά της προηγούμενης χρονιάς. 

Επίσης οι διαιτητές που αγωνίστηκαν σε αγώνες παιδικών πρωταθλημάτων και δεν έχουν πληρωθεί θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του τραπεζικού λογαριασμού τους ώστε να πραγματοποιηθεί η εξόφληση τους από την ΕΠΣ.
 Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ Έβρου θα πρέπει κατά την ημέρα των εξετάσεων να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣ Έβρου πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και κάρτα υγείας αθλητή ή γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους. (Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ ) Διαιτητής ( Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ Έβρου δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ΄επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας .
 Η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 θα γίνει την Δευτέρα 9/9/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00
 Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στον κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ,ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

 panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια