ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ-ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τους Τάσο Αλμπανίδη και Θανάση Τσόντζορα, για 4ή διαδοχική σεζόν.
Ο Τάσος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είναι αριστεροπόδαρος, με καταγωγή απο την Ημαθία και σπουδάζει και ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Ορεστιάδας.
Κατα την περσινή σεζόν έναν σοβαρός τραυματισμός στο εντός έδρας παιχνίδι με το Σοφικό τον κράτησε εκτός (ρήξη περόνης) απο τον Φεβρουάριο. Είναι σε κατάσταση αποθεραπείας και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μας απο τον επόμενο μήνα.
Παρ'όλα αυτά κατα την περσινή σεζόν σημείωσε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο πετυχαίνοντας 2 τέρματα, όλα για το θεσμό του πρωταθλήματος, το ένα εκ των οποίων ήταν και το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Έβρου, την περσινή 1ή αγωνιστική στην έδρα του Έβρου Σουφλίου, μόλις στο 00:23"!!
Ο έτερος...."φοιτητής" της ομάδας μας, ο Θανάσης Τσόντζορας κατάγεται απο τη Λαμία κι όπως κι ο Τάσος ζει κι αυτός στην Ορεστιάδα όπου και σπουδάζει. Αγωνίζεται στις πλευρές, κυρίως ως δεξί μπακ άλλα η αδιαμφίσβητητη ποιότητα του και οι επιθετικές του αρετές, του επιτρέπουν με ευκολία να αγωνιστεί και στις πιο "μπροστά" θέσεις.
Δείγμα αυτού πως στο περσινό πρωτάθλημα, σε 14 συμμετοχές κατάφερε να σημειώσει 3 τέρματα.
Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν πρόοδο και κάθε επιτυχία, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια