Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗ- ΦΩΤΖΙΤΖΟΥΔΗ

Μήλο της έριδος ο Δημήτρης Τσομπανούδης για τις ομάδες του νομού Έβρου και όχι μόνο , ανακοινώθηκε η παραμονή του στον Έβρο Σουφλίου , όμως οι προτάσεις για να ενταχθεί ο παίκτης σε άλλον σύλλογο ερχόταν  σχεδόν καθημερινά!!!
Στον Αια Σαλαμίνας  Α ΕΠΣ Πειραιά   θα συνεχίσει τελικά  την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Δημήτρης Τσομπανούδης , καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά  και θα είναι συμπαίκτης με τον νεαρό ποδοσφαιριστή  Αντώνη Φωτζιτζούδη  μεταγραφή από την ΑΕ Διδυμοτείχου.
Και οι δυο μεταγραφές έγιναν μετά από ισχυρή παρέμβαση του Γενικού Αρχηγού (φωτο με την κόκκινη φανέλα) Γραβριλάκη Γιώργο , καθώς είχε ολοκληρωμένη  εικόνα των δυο ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση της ομάδας : 

Ανακοινώνουμε τις μεταγραφές του κεντρικού χαφ Αντώνη Φωτζιτζούδη( αρθρο για τον παικτη https://www.tvthrakiotis.gr/2018/01/blog-post_30.html?m=1)
από την Α.Ε. Διδυμοτείχου και του επιθετικού Δημήτρη Τσομπανούδη(αρθρο για τον παικτη https://www.tvthrakiotis.gr/2019/06/o_8.html?m=1)
από την ομάδα Α.Σ. Σουφλίου και οι 2 από νομό Έβρου ! 
Και οι 2 μεταγραφές έγιναν κατόπιν ισχυρής παρέμβασης του Γενικού Αρχηγού Β' Γιώργου Γαβριλάκη, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία των προπονητών μας να ενταχθούν στην ομάδα μας!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια