Μεγάλες στιγμές για το Ελληνικό ΤαεκβοΝτό 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια της ελληνικής αστυνομίας και προπονήτρια  του Καλλίμαχος Διδυμοτείχου Παγωνάκη Σαραντούλα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αστυνομικών και πυροσβεστών που διεξήχθη στο Τσενγκτού της Κίνας . 
Η Αστυνόμος Α΄ Παγωνάκη Σαραντούλα  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -67 κιλά και σήκωσε  ψηλά την ελληνική σημαία!!! 



         Τα συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Καλλίμαχος Διδυμοτείχου

  Μας το χρωστούσε η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και το χρωστούσες κι εσύ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. Ύστερα από δυο δεύτερες θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθε η στιγμή για το χρυσό..και ναι μας το χάρισες!!! Περήφανοι όλοι μας.
Ο Σύλλογός μας είναι έτοιμος να σε υποδεχτεί..και με προπονήσεις τη νέα χρονιά!!! Coach ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ είσαι τεράστια και χαίρομαι που τα παιδιά του Συλλόγου μας είχαν την τιμή να σε γνωρίσουν από κοντά . ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ


Εκτός από την Εβρίτισσα   αθλήτρια  την δεύτερη θέση κατέκτησε στην κατηγορία +67  η αστυφύλακας Μαρία Βασιλακάκου  ,η προπονήτρια και αρχηγός της αποστολής  Αστυνόμος Α΄ Καρπαθάκη Μαρία  συνεχάρη τις δυο αθλήτριες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται στο στίβο.




ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ...ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ....

...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗΣ.
ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟ TAEKWONDO ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ Β’ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΠΑΓΩΝΑΚΗ,ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ TAEKWONDO ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ.ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ,ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ Β’ ΕΥΘΥΜΙΟ ΓΑΒΑΛΑ,ΤΗΝ ΠΟΔΟΛΟΓΟ ΡΟΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ BODY ACTION ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ!!!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!