Headlines

Comments

Σκληρή ανακοίνωση της Θράκης Φερών για τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες στο σύλλογο

Σε μία σκληρή ανακοίνωσε προχώρησε η διοίκηση της Θράκης Φερών , για τα όσα διαδραματίστηκαν  τις τελευταίες ώρες στο σύλλογο ,  αναφορικά με το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη και τους ποδοσφαιριστές  Γκαβανόζη , Μαρασλή ,Δορουγιδένη, και Λίτσιο (δείτε  εδώ), .

Η ανακοίνωση :


Έχοντας πάντα σαν γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα μας, αποφασίσαμε την ενίσχυσή της με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και την πρόσληψη ενός προπονητή που θα μπορούσε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο το έμψυχο δυναμικό και θα την οδηγούσε σε πορεία τίτλων. 

Μετά την συμφωνία με τον κ.Τσιομλεκίδη και αφού είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα, άρχισαν οι προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας Γκαβανοζης,Λιτσιος,Δορουγιδενης,Μαρασλης. 
Όλα προχωρούσαν ομαλά μέχρι το σημείο που ο προπονητής και οι παραπανω παίκτες πίεζαν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, αν όχι χαμηλότερης δυναμικής, τουλάχιστον ίσης με παίκτες που η ομάδα ήδη διαθέτει.
 Από την αρχή η διοίκηση αυτό το είχε αποκλείσει, και το γνώριζε και ο ίδιος ο προπονητής. Όποιος δεν θέλει να παίξει ή να ξαναπαίξει στη Θράκη είναι ελεύθερος να το κάνει, δελτία δεν κρατάμε εδώ. 
Όποιος θελει να κάνει την διοίκηση στη θέση της διοίκησης, μπορεί να πάει όπου αλλού θέλει και επίσης όποιος θέλει να παίξει μπάλα με τους φίλους του, ας πάει καλύτερα για 5Χ5!! 
Μπορεί εδώ στη Θράκη να μας κατηγορούν για έλλειψη φιλοσοφίας πρωταθλητισμού αλλά τουλάχιστον εμεις όταν δίνουμε τα χέρια μας και τον λόγο μας ξέρουμε να τον τηρούμε!!
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους...



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by