Μαλτέζος -Καβατζικιώτης στον ΑΟ Ιπποκράτη


Οι ανακοινώσεις :
Το Δ.Σ Ιπποκράτη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ από την Ένωση ανθειας.ο εν λόγο ποδοσφαιριστής ήταν διακαης ποθος πολλών ετων και η προσθήκη του στο ροστερ της ομάδας μας. μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για της επιτυχίες της ομάδος μας.. Σου ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονια γεμάτη υγεία και επιτυχίες Σε ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σου να έρθεις στην ομάδα μας.....

Η Δοικηση του Ιπποκράτη μετα απο επίμονες προσπαθειες ανακοινώνει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστη που αποτελεί κόσμημα στο ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο του Έβρου όχι μόνο για τις αδιαμφισβιτητες ικανότητες του ως ποδοσφαιριστη που αναγνωρίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι αλλά ως και ενός πολύ καλού παιδιού που τα θέλω του και οι επιθυμίες του ταιριάζουν με την ομάδα μας. του ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗ ΘΟΔΩΡΗ από την Ένωση Ανθειας .Θοδωρή σε ευχαριστούμε που σεβάστηκε την επιθυμία μας σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη ομάδα μας.

ποδο
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια