Headlines

Comments

Δήλωσε συμμετοχή η Ένωση Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημμα της Γ εθνικής κατηγορίας

Και τυπικά στη Γ εθνική κατηγορία η Ένωση Αλεξανδρούπολης μετά την άρνηση του πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας .
Με την πίεση του χρόνου, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη  (6/8) η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών προς την ΕΠΟ για τη δήλωση συμμετοχής της νέας ομάδας που προέκυψε από την Ένωση , ΑΟ Θράκης και Ένωσης Άνθειας Αριστείνου  στη  Γ' Εθνική κατηγορία.
 Με την προθεσμία που και ουσιαστικά έληξε  στις 3.30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωταθλητής Ορέστης δεν δήλωσε συμμετοχή , η δεύτερη του πρωταθλήματος(Ένωσης Άνθειας Αριστείνου) έλαβε  την πρόσκληση από την 'ΕΠΣ Έβρου .
Οι νέοι παράγοντες της Άλεξανδρούπολης (φώτο) Πατσιώρας Αλέξανδρος , Μερκούρης Δημήτρης , Λογαράς  Παναγιώτης , οποίοι άλλωστε κι αποδέχθηκαν την πρόσκληση να υπογράψουν τα έγγραφα δήλωσης της συμμετοχής. 

 Πλέον ξεκίνησε ένας άλλος – κι ακόμα πιο δύσκολος – αγώνας ώστε να δημιουργηθεί αγωνιστικό ρόστερ και να «γεμίσει» μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.
Προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Ουσταμπασίδης και  με τον υπεύθυνο των τμημάτων  υποδομής Παναγιώτη Λογαρά θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ,να φτιάξουν μια ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα παλέψει σε αυτό.
 Απαιτείται βέβαια άμεση στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια, για να πετύχει αυτή όσο περισσότερο και να μην αποβεί άκαρπη. 

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by