Headlines

Comments

Έτοιμη να δηλώσει παρούσα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας είναι η «Ένωση Αλεξανδρούπολης»


Πανέτοιμη να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική είναι η Ένωση Αλεξανδρούπολης εάν ο Ορέστης  Ορεστιάδας δεν δηλώσει την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 . 

Η σχετική ανακοίνωση:
Έτοιμη να δηλώσει παρούσα στο πρωτάθλημα της Εθνικής Κατηγορίας είναι η «Ένωση Αλεξανδρούπολης» την Τρίτη 06/08/2019 αν δεν δηλώσει έως και 05.08.2019 ο Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας. 
Η υπέρβαση των διοικήσεων, Ένωσης Ανθείας και Α.Ο. Θράκης, οι παροτρύνσεις αγνών φιλάθλων του ποδοσφαίρου και η νομοτελειακή υποχρέωση της πόλης μας να είναι παρούσα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οδήγησαν τις διοικήσεις και οικονομικούς παράγοντες να δώσουν το πράσινο φως για την συμμετοχή της «Ένωσης Αλεξανδρούπολης» στην Εθνική Κατηγορία.
 Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών αυτής της προσπάθειας. Κυρίως όμως έχουμε επίγνωση των υποχρεώσεων μας απέναντι στον φίλαθλο κόσμο και στη νεολαία μας…
Η επωνυμία της νέα ομάδας είναι «Ένωση Αλεξανδρούπολης» και δεν επιδέχεται άλλες ερμηνείες, ενώ το σήμα και τα χρώματα της νέας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλαθλοι στο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου της 30,31,και 1/9/2019 στο Σουφλί από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της «Ένωσης Αλεξανδρούπολης» που διοργανώνει και συμμετέχει στο τουρνουά.


 panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by