Συνεχίζουμε μαζί για άλλη μια σεζόν 2019-20   την πετυχημένη μας συνεργασία   με τον Σύλλογο Ταεκβοντό "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ".
 Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Σύλλογο  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
"ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" Διδυμοτείχου.
Το σωματείο "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό(ΕΛ.Ο.Τ), καθώς είναι μέλος και στην Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε).
Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι η εξοικείωση των μικρών παιδιών με την ιδέα του αθλητισμού και την ενασχόλησή τους με το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό.
Ο σύλλογος δίνει την δυνατότητα στους αθλητές-τριες που επιθυμούν να ασχοληθούν και με τον πρωταθλητισμό , καθώς συμμετέχει σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις, Πανελλήνια πρωταθλήματα -Κύπελλα, και σε διεθνή μίτινγκ !!
Όμως πέρα από την αγωνιστική δράση , ο σύλλογος έχει και άλλες δραστηριότητες με οργάνωση εκδρομών ,φιλικές συναντήσεις με άλλα σωματεία, συμμετοχή σε αθλητικά Κάμπ κατασκηνώσεις κλπ.

Εγγραφές καθημερινά από  18:00 - 20:00
Πάροδος Ορεστιάδος 3(έναντι 5ου δημοτικού)
Διδυμότειχο

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

How to Share With Just Friends
How to share with just friends.
Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!