Την τρίτη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις σημείωσε ο Πανθρακικός το απόγευμα της Τετάρτης, επικρατώντας στο ΔΑΚ Κομοτηνής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4-1.


Ο Εθνικός με τον Σάββα Σιδηρόπουλο μόλις  στο 3΄ άνοιξε το σκορ, ο Πανθρακικός ισοφάρισε  με τον Νάνο στο 20΄και στο 32΄ με τον Βιόπουλο το 2-1 .

Ο Καρασιούνας  το 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε εκ νέου ο Βιόπουλος με σουτ στο 55΄.Πανθρακικός (Γεμενετζής): Γεμενετζής, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Κρεμμύδας, Νάνος, Κονόμι, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ζήκος, Μέριτς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Τσανάκας, Γιάζος, Παπαδόπουλος, Σαμή
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης): Τσομακιάν, Χαριτίδης, Σακαλάκης, Τσαχιρίδης, Καλαϊτζίδης, Βρύζας, Σπάχι, Τζιαμπαζάκης, Σοκαλάκης, Σιδηρόπουλος, Μκρτσιάν. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σισμανίδης, Τζαμπάζης

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!