Λειτουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης Προπονητικής


 Ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου  ανακοινώνει
από  1-09-2019 την έναρξη λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης του, από την οποία θα μπορούν τα μέλη του να δανείζονται χωρίς καμία  χρέωση, βιβλία προπονητικής ποδοσφαίρου  για να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους. Τα βιβλία που διατίθενται είναι από τα πλέον σύγχρονα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. 
          Η έδρα της βιβλιοθήκης θα  είναι στα γραφεία του Συνδέσμου και υπεύθυνος  για τη λειτουργία, με τον οποίο θα επικοινωνούν τα μέλη είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Παπαπαντελής Νικήτας (τηλ. 6948745167, nikitpapa@yahoo.gr).
            Στόχος του Συνδέσμου μας είναι η συστηματική εξέλιξη της βιβλιοθήκης με σύγχρονα βιβλία και οπτικοακουστικό υλικό από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το όλο εγχείρημα απαιτεί την προσοχή στη χρήση του υλικού αυτού, που είναι προς όφελος όλων  των συναδέλφων μελών μας.
Σημ.: Παράλληλα ανακοινώνουμε  την έναρξη της συνεργασίας  μας με τις εκδόσεις Sportbook Bookshop , tel: +302310629319, etsiptses@sportbook.gr, www.sportbook.gr δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη μας  να αγοράζουν βιβλία προπονητικής σε ειδική  τιμή.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.