Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης Στην κορυφή του κόσμου, σε μία ακόμη διοργάνωση!!

Με χρόνο 57.69 που είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και ατόμικό ρεκόρ, "σάρωσε" τους αντιπάλους του και στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.
Στην κορυφή του κόσμου, σε μία ακόμη διοργάνωση, βρέθηκε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματοςτου Λονδίνου στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S8. Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, κατέκτησε την πρωτιά στα 100μ. ελεύθεροτης κατηγορίας S8 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Λονδίνο. 
 Ο μοναδικός Έλληνας μεταλλιούχος της κολύμβησης στην Βραζιλία και μεγάλη ελπίδα της χώρας μας για μετάλλιο του χρόνου στο Τόκυο, κάλυψε την απόσταση σε 57.69 δευτερόλεπτα (27.60 το γύρισμα στα 50μ.). 
 Ο αθλητής με καταγωγή από τις Φέρες της Αλεξανδρούπολης σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ. Για την ακρίβεια, βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου πριν από δύο μήνες με 58.28.


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια