Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης είχε η ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  16-09-19 στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκου Θωμαίδη, του Γενικού Γραμματέα της ΕΛΟΤ, Μιχάλη Φυσεντζίδη και του Αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, Αθανάσιου Στρίγκα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
   Οι διοικητικοί ηγέτες του ελληνικού ταεκβοντό, ενημέρωσαν τον κ. Αυγενάκη για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο, συζήτησαν ζητήματα που άπτονται της προολυμπιακής προετοιμασίας ενόψει Τόκιο, το σοβαρό θέμα με τη στέγαση των διοργανώσεων του Ολυμπιακού ταεκβοντό αλλά και γενικότερα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομοσπονδίας και των σωματείων-μελών της. «Ο κ. Αυγενάκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα του χώρου που πρεσβεύουμε και υπηρετούμε, για τα περισσότερα από τα οποία έδειξε να είναι ήδη κοινωνός, κάτι που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους. 
Η συνεργασία της ΕΛΟΤ με την αθλητική ηγεσία είναι δεδομένη και στο εγγύς μέλλον, ούτως ώστε με τη συνδρομή της να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση. 
Σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά κυρίως αναπτυξιακό, αφού εκεί είναι η βασική μας στόχευση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαίδης.

ΕΛΟΤ

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια