ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΤΣΙΕΜΕΝΙΔΗΣ: Το σκορ είναι πλασματικό

Η ομάδα του Νέστου  Χρυσούπολης ηττήθηκε με 3-1 στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής από τον Πανδραμαϊκό  με τον τεχνικό του Νέστου Κυριάκο Κετσιεμενίδη να δηλώνει στον «93,7»:
«Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και να έχει αφού είμαστε μια ομάδα που έχουμε αλλάξει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τους 10 από τους 11 βασικούς της περσινής σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο αυτή η ομάδα να δέσει. 
Θέλει πολύ χρόνο. Παρόλα αυτά η εικόνα των παιδιών ήταν πολύ καλή, άσχετα με το σκορ, το σκορ είναι πλασματικό. 
Ο Πανδραμαϊκός με την πρώτη φάση που έκανε στο β` μέρος πέτυχε γκολ. 
Είχε μεγάλη ευστοχία ενώ εμείς είχαμε δυο ευκαιρίες με Δόντσο και Χαριτίδη να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Μετά το 2-1 καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Ήταν ένα ματς που όποιος έβαζε το γκολ μετά το 1-1 θα κέρδιζε. 
Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά αλλά θα έρθει πιστεύω εκεί που θέλουμε όλοι μας. Πέρσι ξεκινήσαμε με δυο «στραβά» αποτελέσματα αλλά μετά πρωταγωνιστήσαμε. Η ομάδα άλλαξε και έγινε μετά τις 16 Αυγούστου. Ουσιαστικά δουλεύουμε έναν μήνα. Μέχρι και αυτή την εβδομάδα κάνουμε μεταγραφές. Λογικό είναι η ομάδα να έχει κακά διαστήματα, όπως είναι λογικό να έχει και καλά διαστήματα λόγω ποιοτικών παικτών που διαθέτει. Θέλει υπομονή και δουλειά».
Για τον  Ντενίζ Μπαϊκαρά: «Είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της κατηγορίας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση απλά με την ομάδα έκανε δυο προπονήσεις. Πολύ λογικό είναι να θέλει και αυτός το χρόνο του. Να βρει τα πατήματα του και να γνωριστεί με τους παίκτες. Όλα θέλουν χρόνο».
Κοινή χρήση:  

Σχόλια