ΣΤΗΝ FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ -ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ

Δυναμώνει η Ένωση Αλεξανδρούπολης καθώς εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας τον Βασίλη Τσιομλεκίδη και τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη!!!
 Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ,ενώ ο  Πασχάλης Ζαπαρτίδης  στο προπονητικό τιμ υπό τον Νίκο Ουσταμπασίδη, στο οποίο μετέχουν ακόμα οι Μάκης Τσαπάνης και Στάθης Παμπορίδης. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ F.C. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ Στην οικογένεια της ομάδος μας από σήμερα θα βρίσκονται ο κο Πασχάλης Ζαπαρτιδης κάτοχος UEFA A στο προπονητικό επιτελείο του επικεφαλής Προπονητή κο Νίκου Ουσταμπασίδη κατόχου UEFA Pro όπου μαζί με του κο Τσαπάνη Μ. και κο Στάθη Παμπορίδη θα κτίσουν την ομάδα της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ενώ ο κος Βασίλης Τσιομλεκίδης θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή κοντά σε παίκτες προπονητές και διοίκηση. Το Δ.Σ σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή δύναμη


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια