ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ -ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-1 - ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά γκολ στο γήπεδο της Δραγάνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Α.Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Νεοχωρίου 4-1.
Ο Ιπποκράτης υποδέχθηκε  στο γήπεδό του τον Α.Ο Νεοχωρίου και κατάφερε  να πάρει την νίκη με ανατροπή στο σκορ.
Η ομάδα του Γιατσίδη  μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι  έλεγχε τον αγώνα προηγήθηκε στο 27΄ με τον Δήμου, στο 32΄ ήρθαν τα πάνω κάτω , ο Σιμίδης  έδειξε  δεύτερη  κίτρινη στον Δροσίδη , με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα , με τον Μιχούδη να ισοφαρίζει λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου 45΄  1-1 .


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν την συγκέντρωσή τους ασχολήθηκαν αρκετά  με τις αποφάσεις του διαιτητή  Σιμίδη με αποτέλεσμα να χάσουν την συνοχή τους σαν ομάδα!!.
  Ο  Καβατζικιώτης με κεφαλιά στο 50΄ το 2-1, πολλές ευκαιρίες χαμένες  για τους παίκτες του Πασχάλη Καζαντζή , στο 87΄ ο Σταθάκης με ωραίο αριστερό το 3-1 και ήρθε στο 89΄ο Καπανίκας να βάλει ένα καταπληκτικό τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1 !!
     
Δείτε στο βίντεο πλούσιο θέαμα με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!!!

ΤΡΙΠΛΕΤΑ
ΣΙΜΙΔΗΣ, ΣΤΑΦΥΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ,ΣΙΣΚΟΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ Α(77΄ΚΑΠΑΝΙΚΑΣ), ΜΙΧΟΥΔΗΣ(58΄ΠΟΠΟΤΗΣ), ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗΣ,ΣΤΑΘΑΚΗΣ,ΜΩΡΑΪΤΗΣ(27΄ΜΑΚΙΤΣΙΑΝ)

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ:ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΚΟΥΔΗΣ,ΔΡΟΣΙΔΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(68΄ΘΕΟΔΩΡΟΥ),ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ,ΚΥΛΙΤΣΙΔΗΣ,ΘΕΜΕΛΗΣ(58΄ΝΙΚΟΛΑΟΥ),ΤΣΑΚΙΡΗΣ(74΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ),ΔΗΜΟΥ,ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ,ΡΟΥΣΣΙΔΗΣ.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια