Headlines

Comments

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ: ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ


Ή δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για το νερό φέρει βαρυσήμαντη ευθύνη σε όλους μας. Σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία και εγώ προσωπικά δεν θα πω το τι να κάνουμε!!
 Οι πολίτες ζητούν αυτό που έχει χαρίσει ο θεός που το χρυσοπληρώνουν και δεν τους παρέχει η ΔΕΥΑΔ. 
Θα ήταν απέναντι στους πολίτες αδικία και τραγελαφικό αν λέγαμε παραλάβαμε χάος. Ο πολίτης το γνώριζε το τι γινόταν Χρόνια και χρόνια τι τραγικά λάθη έγιναν και τι χρήματα πήγαν στον αέρα. Όμως σας λέω υπεύθυνα ότι μόλις 55 μέρες από την εκλογή του νέου Δημάρχου και μόλις 10 μέρες από την εκλογή της νέας Διοίκησης της ΔΕΥΑΔ δεν γίνεται να διορθωθούν λάθη δεκαπέντε ετών. 
Η αγανάκτηση σας είναι η άμεση ενέργεια που πρέπει να γίνει ώστε επιτέλους να σταματήσει αυτή η κωμωδία τόσων ετών. 
Μόνο οι πολίτες δικαιούνται να φωνάζουν κανένας αιρετός από αυτούς που πέρασαν χρόνια δεν μπορεί να κατηγορεί την σημερινή Δημοτική Αρχή. 
Ποιοι αυτοί που με τις δικές τους εντολές και τραγικά λάθη οδήγησαν την πόλη και τα χωριά στο έλεος αυτό.
Εγώ πάντως ζητώ συγνώμη έστω για αυτές τις 10 μέρες που είμαι στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΔ και σας δηλώνω ευθύς ότι γίνεται καθημερινά τεράστιος αγώνας από πλευράς του κύριου Δημάρχου για οριστική λύση του άμεσα σοβαρού ζητήματος για την δημόσια υγεία των πολιτών μας.
Κάποιοι ας βγουν και αυτοί δημόσια να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τα εγκλήματα τους όταν είχαν Χρόνια πιάσει τις καρέκλες και δεν φρόντισαν να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. 
Ας αναλογιστούν κάποιοι ότι τόσο ο κύριος Δήμαρχος σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ όσο ακόμα πιο εύκολα εγώ , θα μπορούσαμε να μην είμαστε καν στο Συμβούλιο της ΔΕΥΑΔ αφήνοντας στα χέρια άλλων αυτή την καυτή πατάτα που ονομάζεται νερό. 
Διαβεβαιώνω ότι σύντομα αυτά τα προβλήματα με τα έργα που γίνονται θα εκλείψουν. 
Λίγη μόνο κατανόηση για το μικρό χρονικό διάστημα της ανάληψης από την νέα δημοτική αρχή.


*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by