ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ :Είμαι δίπλα στον Δήμαρχο που θέλει να πάει ο Δήμος μπροστά


Επειδή κάποιοι προσπαθούν εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου να λένε ότι στηρίζω σε όλα τον σημερινό Δήμαρχο και δεν του κάνω αντιπολίτευση τους απαντώ δημόσια. 
Ναι στηρίζω και θα στηρίζω τον νέο Δήμαρχο όσο βλέπω καθημερινά τις σκέψεις τα βήματα και τις αποφάσεις που παίρνει για να σπάσει τα δεσμά της ανυπαρξίας και ανικανότητας κάποιων που κυβέρνησαν Χρόνια τον Δήμο και τον βούλιαξαν.
Αυτοί που τώρα δεν τους αρέσει να είναι αντιπολίτευση γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να δούνε να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας.
Απλά τελείωσε η πολιτική τους καριέρα στο Δήμο Διδυμοτείχου. Ας σταματήσουν να εντυπωσιάζουν με ψευδή και φανταστικές ιστορίες διότι μόνο κακό προσφέρουν.
 Όποιος έχει αποδείξεις τις φέρνει στο φως της δημοσιότητας όχι εντυπώσεις. Βοηθήστε όλοι οι επικεφαλής να πάει ο Δήμος μπροστά εάν αγαπάτε τον τόπο και όχι την προσωπική σας φιλοδοξία. Θέλετε δεν θέλετε ο τόπος θα πάει μπροστά και οι πολίτες θα τους θυμούνται ως μια κακή πολιτική ανάμνηση όλων όσων έκαναν κακό στο Δήμο.


*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια