ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ!!

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται η λευκή ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη( που έπαιξε με πάθος )  και την ομάδα των Σερρών ( που είχε την ανούσια υπεροχή).
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3΄ το σουτ του Γεωργατζόπουλου πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Σοϊμελεζόγλου.
 Στο 19΄ο Καρακασίδης «τρύπωσε» στην άμυνα του Πανσερραϊκού και βγήκε μόνος απέναντι από τον  Σοϊμελεζόγλου αλλά νικήθηκε  από τον τερματοφύλακα των «λιονταριών». 
Στο 33΄το μακρινό σουτ του Ζέρη έδιωξε σε κόρνερ ο Συνοδινός.  Στο 57΄ο Σοϊμελεζόγλου  είπε και πάλι «όχι» σε σουτ του Μάζη.  
Δύο λεπτά αργότερα η χλιαρή κεφαλιά του Κατριτσέα  δεν ανησύχησε τον Συνοδινό και στο 89΄ο Καρακασίδης δεν κατάφερε και πάλι να νικήσει τον Σοϊμελεζόγλου. 
Το τέλος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να είναι ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας αντίθετα με τους φιλοξενούμενους  που έφυγαν προβληματισμένοι. 
Διαιτητής Γιαπουτζής (Γκοντόλιας-Εμίν Κεχαγιά)
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :Συνοδινός, Δουρουγιδένης, Γεωργατζόπουλος (88΄Τοπαλίδης), Λίτσος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Σιμεωνίδης (84΄Γκουντενούδης), Μάζης (90΄Σιμτζάκης), Καρακασίδης, Παπαοικονόμου (70΄Ευθυμιάδης)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ :Σοϊμελεζόγλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος,  Κατριτσέας, Καλί (55΄λ.τ. Μπάρδας), Τρυανταφύλλου (46΄Πινιώτης), Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου (46΄Γκούρτσας), Κονσί, Ομπόσου (75΄Πτηνόπουλος)


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια