ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η F.C. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης  που συνεχίζει την ενίσχυσή της για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας .

Ανακοίνωσε τον έμπειρο μέσο Στράτο Μαλτέζο  που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε  ΑΟ Μάιστρου, Εθνικό Αλεξανδρουπόλης (Γ εθνική ) και Ένωση  Άνθειας Αριστείνου ,ανακοινώθηκε το καλοκαίρι στον ΑΟ Ιπποκράτη  Αλεξανδρούπολης, όμως τελικά δεν θα αγωνιστεί στους Γιατρούς (Α Έβρου).
Τον νεαρό αμυντικό Κυριάκο Συμεωνίδη του Αγροτικού Αστέρα και τον Κεφαλονίτη πορτιέρο Ανδρέα Μαγδαληνό που αγωνίζονταν 2 χρόνια στην Αναγέννηση Παγουρίων στην ΕΠΣ Θράκης και νωρίτερα στον Παγκεφαλληνιακό και τον Αθλητικό Όμιλο Κεφαλονιάς και Ιθάκης .


Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: 
H διοίκηση της F.C. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τις μεταγραφές του Στράτου Μαλτέζου από τον Ιπποκράτη , του Συμεωνίδη Κυριάκου γεννημένο το 2001 από τον Αγροτικό Αστέρα και τον Τερματοφύλακα Μαγδαληνό Ανδρέα γεννημένο το 1998 από το Αργοστόλι .
Ευχαριστούμε τις διοικήσεις των ομάδων για την άψογη συνεργασία.
Στράτος Μαλτέζος
Κυριάκος Συμεωνίδης
Ανδρέας Μαγδαληνός

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια