ΚΟΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ


 Ο νεαρός αθλητής Νικόλαος Κοσόγλου αθλητής του ΟΕΓΑ (Αλεξανδρούπολης ) στις 15 -17 11/2019 έλαβε μέρος  στο 16ο διεθνές Τουρνουά Συλλόγων Ενόργανης Γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκε στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας ,κατακτώντας την 8η θέση στους τελικούς  στο άλμα και την 23η στο σύνθετο ατομικό.Στη φετινή διοργάνωση είχε να συναγωνιστεί αθλητές άλλων χωρών με πολύ υψηλότερο επίπεδο.Μόνο συγχαρητήρια  αξίζουν για τον νεαρό αθλητή για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά για την αγωνιστική του βελτίωση.
Συνεχίζει τον καθημερινό του αγώνα με 4 ώρες προπόνηση μαζί με τον προπονητή του ,Δημήτρη Μπαξεβανίδη και τον βοηθό προπονητή Ιορδάνη Νίγδελη, ώστε σιγά σιγά να είναι έτοιμος για μεγαλύτερες  διακρίσεις.
 Τον αθλητή  υποστηρίζουν : Γ. ΠΙΤΣΑ -Pitsas Camp- Παιδική Κατασκήνωση στη Θάσο, το φροντιστήριο ΓΑΛΛΙΚΩΝ της Κατερίνας Πρεπούδη  (Σουφλί) και ο Φιλαθλητικός Όμιλος Σουφλίου που του διαθέτει την αίθουσα  με μηχανήματα  ενδυνάμωσης.



  Μαζί με τους προπονητές του Δημήτρη Μπαξεβανίδη & Ιορδάνη Νίγδελης.



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια