ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν  εξελίχθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου  26-11-2019  κατά τη συζήτηση για τον Ορισμό Μελών του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Διδυμοτείχου.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και να είναι έτοιμοι να πλακωθούν στο ξύλο, όχι μόνο μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης αλλά και έξω από αυτήν!

Δείτε το περιστατικό όπως το μετέδωσε ζωντανά η ιστοσελίδα didymoteicho.net Για το χθεσινό περιστατικό ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις μέσω του Facebook:


Ανακοίνωση Παραταξης Απ' την Αρχή για τα συμβάντα του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου

Εχθές το βράδυ ράγισε επιτέλους το πήλινο πολιτικό προσωπείο. Ένα πολιτικό προσωπείο που συντηρήθηκε κρυμμένο επιμελώς για δεκαετίες, πίσω από πολιτικές φανφάρες και ακατάπαυστες ρητορικές, ποτισμένες με ακατανόητες ανακρίβειες.
     Στην θέση του πλέον εμφανίστηκε το αληθινό, το καφενειακό, το υβριστικό, το σωβινιστικό, το αήθες, το γεμάτο μίσος, το εγωιστικό, το αλαζονικό, χωρίς σεβασμό για τον συνάνθρωπο, το προσωπείο που δείχνει το πραγματικό του ποιόν, το προσωπείο που επέλεξε ως δώρο ονομαστικής εορτής να εκτοξεύσει οχετό προς μια γυναίκα εκλεγμένη εκπρόσωπο των πολιτών και μάλιστα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αυτός ο άνθρωπος, που έχει σπαταλήσει ώρες και ώρες εντός της Δημοτικής Αίθουσας προοθώντας αυτάρεσκα τις αναχρονιστικές απόψεις του, τις οποίες τρισάκις καταψήφησε ο κόσμος του Διδυμοτείχου, αυτός ο «μέντορας» πολιτικού ήθους, ο «μέντορας» ρητορικής, ο «μέντορας» τεχνικών θεμάτων, ο «μέντορας» επί των νομικων θεμάτων, ο «μέντορας» επί των οικονομικών θεμάτων, ο «μέντορας» επί παντώς επιστητού τέλος πάντων, ο «μέντορας»  που μπορεί να μας μιλάει επί τρείς ώρες προκειμένου να μας διδάξει την αξία της σιωπής*, εχθές μας έκανε το καλύτερο μάθημα.
Ως εκ τούτου Κε. «Μέντορα», σας επιστρέφουμε όλα αυτά τα «δωρεάν μαθήματα» πολιτικής συμπεριφοράς και ήθους, καθότι εμείς θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε στα μάτια τις γυναίκες, τα παιδιά και όλους τους πολίτες οι οποίοι κάθονται να παρακολουθήσουν τα Δημοτικά Συμβούλια από ενδιαφέρον για τον τόπο τους, και παράλληλα να τους ζητήσουμε συγνώμη για το θέαμα που αντίκρισαν.
Επιπροσθέτως, σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι για εμάς δεν θεωρείστε πλέον συνομιλητής, ενώ παράλληλα αναμένουμε να πράξετε μόνος σας τα δέοντα (αν φυσικά σαν απέμεινε ψέγος ηθικής), καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις το ‘mea culpa’ και το ‘ανακαλώ’ δεν έχουν καμία απολύτως αξία, καθώς το επαναλαμβανόμενο λάθος, παύει να είναι λάθος.
Είμαστε όλοι Στέλλα.



  Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια