ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΛΕΖΟΥΔΗΣ- ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Η ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ (ΑΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ )


Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο Α.Κ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Ταεκβοντό  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  σε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση με δυνατές μάχες και τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων αθλητών .
 Ο Α.Κ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές τους, Τσολακίδη Βύρων , Βαϊλεζούδη Μιχαήλ, Ζαφειριάδου Αικατερίνη και Τσιρούδη Αποστολία .

Χρυσό μετάλλιο και πρώτη Πανελλήνια θέση στην κατηγορία παίδων -65 κιλά, κατέκτησε ο αθλητής Βαϊλεζούδης Μιχαήλ, κέρδισε πέντε δυνατούς αντιπάλους στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. 
Χάλκινο μετάλλιο τρίτη θέση ,με καλές εμφανίσεις και από την Ζαφειριάδου Αικατερίνη στις Κορασίδες -55 , αν και με θλάση κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα, κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των μεταλλίων !!

Δυο εξαιρετικούς αγώνες ο Τσολακίδης Βύρων U-21 -58 κιλά ,όλα έδειχναν ότι θα κερδίσει και τον τρίτο αγώνα ,  όμως στάθηκε άτυχος στη διάρκεια του παιχνιδιού τραυματίστηκε στον αστράγαλο και του στέρησε την  τρίτη θέση!!
Η Τσιρούδη Αποστολία  (κορασίδων +59)  έχασε στον τέταρτο αγώνα και έμεινε εκτός μεταλλίων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον αθλητή Βαϊλεζούδη Μιχαήλ τους τελευταίους μήνες διανύει εξαιρετική φόρμα ,  είναι το πρώτο  Πανελλήνιο Μετάλλιο που κατακτά, να θυμίσουμε  στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στη Ρουμανία  ,G1 Dracoula Open Taekwondo, που πραγματοποιήθηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση.

 Ο Σύλλογός  με προπονητή τον Χρήστο Σαπαρίδη και με βοηθό τον Τσολακίδη Βύρων συνεχίζει την λαμπρή ιστορία , να κατακτά Μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται όταν καταφέρνεις τόσα χρόνια να έχεις συνεχόμενες διακρίσεις σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον .

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια