Headlines

Comments

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πασχάλης Καζαντζής εξηγεί  με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό .
Να θυμίσουμε ότι ο πρώην  προπονητής του Ιπποκράτη υπέβαλε την παραίτησή του μετά την λήξη του αγώνα,  3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α Έβρου, παιχνίδι  που έληξε  ισόπαλο εντός έδρας 1-1 με τον Άρδα Καστανεών.

Αναλυτικά η δήλωση  

Είχα την υποχρέωση προς τους παίχτες μετά από λίγο καιρό να επισημάνω κάποια πράγματα. Από τον Φεβρουάριο δούλεψα με τον Βασίλη Τσιομλεκιδη για να κάνουμε τον Ιπποκράτη καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Ο Βασίλης με δέχτηκε και αυτό τον τιμά. Δεν ήρθα στον Ιπποκράτη για να κλέψω την θέση του Βασίλη που είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και αγαπάει την δουλειά που κάνει. Έφυγε ο Βασίλης και ανέλαβα εγώ. Η αρχή της προετοιμασίας ήταν δύσκολη. Κάνω αυτήν την δουλειά 25 χρόνια. Έχω δουλέψει με έξι μεγάλους προπονητές σε όλα τα επίπεδα. Έχω βρεθεί σε πάνω από 40 σεμινάρια. Έχω διαβάσει εκατοντάδες βιβλία. Έχω δώσει σεμινάρια στην Ελλάδα. Κι όμως. 
Και τώρα στο δια ταυτα. 
Για να χτίσεις κάτι χρειάζεσαι χρόνο. Το πίστευα ότι ο Ιπποκράτης θα γινόταν μελλοντικά μια ομάδα αξιοζήλευτη. Από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της χρονιάς δούλεψα με όρεξη γιατί υπήρχε πολύ καλό κλίμα. 
Το κλίμα αυτό χάλασε από μερικούς που δεν είναι Ιπποκράτης... Τα ονόματα είναι γνωστά. Ο Ιπποκράτης έχει αξιόλογα παιδιά. Καλούς παίχτες. Έχει αξιόλογους ανθρώπους που τρέχουν όλην την ημέρα τα έχω ζήσει από κοντά. 
Θα ήθελα μόνο μια καθαρή εντολή. Μια καθαρή στήριξη για να συνεχίσω. Εύχομαι στον Ιπποκράτη καλή πορεία. Πασχάλης.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by