΄΄ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΄΄ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ & ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

                                         ΄΄ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΄΄
Με βάση το παραπάνω σύνθημα τα παιδιά των Τμημάτων Υποδομής του Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ και του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ Academy αγωνίστηκαν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο 30-11-2019 .
Συγκεκριμένα οι δύο σύλλογοι από κοινού μετά από συνεννόηση των τεχνικών υπεύθυνων του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ Λάζαρου Μπογιαννη και Παντελή Τουμπιδη και του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ Academy Αντώνη Κουφού ,διοργάνωσαν παιχνίδια για τις κατηγορίες Κ-6 Κ-8 και Κ-10 όπου τα παιδιά αγωνίστηκαν σε μικτές ομάδες τις οποίες έφτιαξαν μόνα τους .
 Τα παιδιά έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα και πέρασαν ένα ωραίο πρωινό δίνοντας ταυτόχρονα και ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα ΄΄ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΄΄ , καθώς σκοπός του παιχνιδιού είναι η χαρά της συμμετοχής , η διασκέδαση μέσω του αθλητισμού , η προαγωγή του τίμιου παιχνιδιού και του ευ αγωνίζεσθε καθώς αυτά δημιουργούν σωστούς χαρακτήρες !!! 

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια