Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής (Εξ αναβολής) ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΓΩΝΙΔΗ

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής (Εξ  αναβολής)

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ - ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 1-0
Με τέρμα που πέτυχε ο Κυριάκος Παγωνίδης στο 8΄ , η Θράκη πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής , μείωσε σε τρεις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή ,δίνοντας  νέα δεδομένα στην υπόθεση τίτλου για την Ά κατηγορία – ΝΑΛΙΤΖΗ ARISTA SUPER-MARKET ΡΙΖΙΑ.
Διαιτητής :Σιμίδης/ Βοηθοί/ Ουζουνίδης, Γεωργακούδης.
Η ομάδα της ΑΕΔ έγραψε μετά το παιχνίδι στην ιστοσελίδα της:
"Σόου Σημιδη με εκατέρωθεν αψυχολογητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες σφυρίγματα εκτός τόπου και χρόνου καταφέρνοντας να νευριάσει και τους 22 ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε η αγωνιστική σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα των Φερρών για την νίκη. Δεν αλλάζει τίποτα συνεχίζουμε με ηρεμία και προσήλωση στον στόχο μας."

Από την Θράκη Φερών δέν είχαμε καμία επίσημη αντίδραση για τον αγώνα.

Από μια κόκκινη   για τις δυο ομάδες , ο Δομακίνης (Θράκη), Θάνος (ΑΕΔ)


ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΙΑΔΑΣ-ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΣ 3-0 
Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για τον Ορέστη ,που πέτυχε την πρώτη της νίκη για το 2020.
Ο Σιγγρέκης στο 18΄και ο Τσομπανούδης (Τσιρίλο) με δυο προσωπικά τέρματα (22΄,30΄) οδήγησαν την ομάδα σε μια άνετη νίκη.

 Διαιτητής :Σταφυλάς/ Βοηθοί/ Κωστακιώτης, Καλαϊτζίδης.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ -ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ 2-0
Μια νίκη που πλασάρει την ομάδα του βόρειου Έβρου  στην 4ή θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.
Σκόρερ για τον Άρδα , οι Κώστας Ντινούδης 57΄ και ο εορτάζοντας Θανάσης Καπετανίδης στο 80΄  Σε γενικές γραμμές ο Άρδας ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, με εξαίρεση ίσως το πρώτο εικοσάλεπτο, όπου η ομάδα  μπήκε κάπως "μουδιασμένα" χωρίς όμως και σε αυτό το διάστημα να απειληθεί.
Αντίθετα είχε και δοκάρι σε σουτ του Χατζηαγοράστου.
 Στα αξιοσημείωτα επίσης το ντεμπούτο του Στέλιου Ναλμπάντη με τα πράσινα του Άρδα, καθώς αγωνίστηκε βασικός για 85 λεπτά, έχοντας μάλιστα πολλή καλή παρουσία!

Διαιτητής :Σουβαράς / Βοηθοί/Κώνογλου, Παλαιοπάνης.

ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ  5-2
Το σκορ της αγωνιστικής από την ΑΕΚ Έβρου στο γήπεδο της Άνθειας, ξέσπασε η ΑΕΚ επί της ουραγού Ένωσης Οινόης.
Τα γκολ , ο Σιβούδης 34΄ ,Τσαχιρίδης 44΄, στο 47΄ο Κεσσάτης το 3-0 .
Ο Τσίγκας  στο  60΄ δίνει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ κάνοντας το 4-0, για του φιλοξενούμενους μείωσε ο Πετράς  στο 70΄ ,για να έρθει ο Δογάνης στο 78΄και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 5-1, ο  έμπειρος Οικονόμου στο 81΄μείωσε σε 5-2!!

   Διαιτητής :Ουζουνίδης / Βοηθοί/Κωνσταντάκης,Δήμου.


ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3
Για πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητος ο Εθνικός ,4 Νίκες , 1 ισοπαλία  .Ο  Λυμπτσιούλης στο 16΄  Σιδηρόπυλος 68΄ και Μπάμπας στο 79΄ .
Οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Παπαράδη ευτύχησαν να προηγηθούν στο 16′ με το γκολ του Λυμτσιούλη και έλεγξαν την ροή του παιχνιδιού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο! Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Γιατσίδη μπήκαν δυνατά και πήραν τα ηνία ρισκάροντας όμως στην άμυνα, οι επιθετικές τους προσπάθειες κατέληξαν στα δοκάρια της εστίας του Πανόσαφου σε δύο περιπτώσεις και έτσι δεν κατάφεραν να μειώσουν έγκαιρα ρισκάροντας όλο και πιο πολύ στα μετόπισθεν, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν του χώρους που βρήκαν και στο 68΄με αντεπίθεση από τον Σιδηρόπουλο και το 79′ μετά από φάση διαρκείας με σκόρερ τον Μπάμπα να φθάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3!

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σιδηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το τέλος!
Διαιτητής : Παπάς  / Βοηθοί , Κοντάρας,Παλαιοπάνης.

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ- ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  2-0
Επιστροφή στις νίκες  για τους ¨γιατρούς¨ που επικράτησαν εύκολα τουΈβρου Σουφλίου με γκολ του Κατσαμάγκα 32΄ και του Μουχτάρης 52΄.

Διαιτητής : Κεφίλης /Βοηθοί , Κωστακιώτης, Χριστίδου.

Οι σκορερ :

11 γκολ Παπούδης ΑΕΔ
 8 γκολ, Μπακογιάννης  Ορεστιάδα
7 γκολ , Γιαννόπουλος  ΑΕΔ 






Κοινή χρήση:  

Σχόλια