Headlines

Comments

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Για τους αθλητές του ΑΚ Ορεστιάδας (Σαπαρίδης Χρήστος) -Βύρων Τσολακίδης , Μιχάλης και  Γιώργος Βαϊλεζούδης και   Ασημάκη Λαμπριάννα -, ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία και ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά καθώς είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές!!!
Επίσης στο 7ο snow camp βραβεύτηκε η αθλήτρια Ασημάκη Λαμπρινή Άννα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γερμανία για το 2019 .
Ξεχωριστή και συνάμα μεγάλη τιμή αυτή η βράβευση  για την αθλήτρια του ΑΚ Ορεστιάδας ,διότι  μεταξύ των βραβευμένων ήταν και παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες!
Βύρων Τσολακίδης , Μιχάλης και  Γιώργος Βαϊλεζούδης και   Ασημάκη Λαμπριάννα 

Στο 7ο  Snow Camp πραγματοποιήθηκε στις 3-6 Ιανουαρίου 2020 , στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης  , που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τους Συλλόγους  Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ΑΣ Δαναό Ωραιοκάστρου και με την συμμετοχή 370 αθλητών-τριων  από 60 συλλόγους 7 συνολικά χωρών, συμμετείχε  και ο ΑΚ Ορεστιάδας (Σαπαρίδης Χρήστος)με τέσσερις αθλητές.
Σε  αυτό τίμησαν με την συμμετοχή τους, πάνω από 30 διακεκριμένοι αθλητές με παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς, μεσογειακούς και βαλκανικούς τίτλους καθώς και πολλοί αθλητές, πρωταθλητές των χωρών τους.
Την επιμέλεια της προπόνησης είχαν : Ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Νορβηγίας, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης  Μιχάλης  Μουρούτσος,  επίσης  η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου, ο  προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας μας  Παντελής Ευφραιμίδης καθώς και  ο Χρήστος  Αλμασίδης, προπονητής του ΑΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης.





Επιμέλεια: panos Thrakiotis

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής.

Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by