Headlines

Comments

Μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών από την ΠΑΕ Ριζίων - Ανακοίνωσε Τζανετάκο

Μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών από την ομάδα του Βόρειου Έβρου , καθώς ανακοίνωσε μέσα σε μια νύχτα , τον έμπειρο Στράτο Τζανετάκο, την επιστροφή του Μπατιατίδη Ευάγγελου ,τον Μανώλη Καλπακίδη και τους νεαρούς τερματοφύλακες Τσολακίδη- Στανιόγλου.


Οι ανακοινώσεις της ομάδας :
- Στο παρα ένα η Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ ενεργοποίησε την βόμβα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Stratos Tzanetakos. Στράτο καλωσόρισες στην ομάδα της Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!!

- Η σημαία και πάλι στον ιστό της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επιστροφή του Ευάγγελου Μπατιατίδη στην ομάδα της καρδιάς του.
 Σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!!

- Η Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ερχομό του από το εξωτερικό του Μανώλη Καλπακίδη. Από αύριο και πάλι στην ενεργό δράση . Σου ευχόμαστε μία καλή χρόνα μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!!

- Η Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ Είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εντάσει στο ρόστερ της δύο ταλαντούχους τερματοφύλακες 17 και 20 χρονών τον Βύρων Τσολακίδη και τον Δημήτρη Στανιόγλουδη.
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by